Ηγουμενίτσα: Με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο - Αποφάσεις για μειώσεις δημοτικών τελών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ηγουμενίτσα: Με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο - Αποφάσεις για μειώσεις δημοτικών τελών

Ηγουμενίτσα: Με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο - Αποφάσεις για μειώσεις δημοτικών τελών

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείστε να συμμετάσχετε με τηλεδιάσκεψη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει την 1η Απριλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00’ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

ΘΕΜΑ 1ο 
Απαλλαγή των επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν σημαντικά τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού, από τα αναλογούντα τέλη για τη χρήση παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9/20-10-1958 ΒΔ , για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι περιορισμοί. 
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 2ο 
Μείωση κατά 50% του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού του πρώτου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν.25/1975 (Α’74) στις επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι περιορισμοί. 
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 3ο 
Απαλλαγή των επιχειρήσεων που έχουν μισθώσει δημοτικά ακίνητα από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για όσο διάστημα παραμένουν κλειστές οι επιχειρήσεις. -Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 4ο 
Αναστολή για δύο μήνες από την υποχρέωση της καταβολής των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο. -Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 5ο 
Επί αιτήματος της εκπροσώπου της επιχείρησης του Camping Δρεπάνου. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 6ο 
Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου και αντιπροσωπίας της Harley-Davidson Club Hellaς για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην παραλία Δρεπάνου Ηγουμενίτσας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έτους 2021 και εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή του. -Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 7ο 
Έγκριση παραχώρηση χώρου – γραφείου, στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της κοινότητας Πλαταριάς, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηγουμενίτσας. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 8ο 
Έγκριση σύναψης σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Φιλιατών και του Δήμου Ηγουμενίτσας για την υλοποίηση της πράξης «Αγροτική οδοποιία κάμπου Φοινικιού Δήμου Φιλιατών» που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 προσέγγιση CLLD/LEADER» ΜΕΤΡΟ 19: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ CLLD/LEADER / ΥΠΟΔΡΑΣΗ 19.2.5.1 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις». 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 9ο 
Έγκριση σύναψης σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Φιλιατών και του Δήμου Ηγουμενίτσας για την υλοποίηση της πράξης «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Λιά» που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 προσέγγιση CLLD/LEADER» ΜΕΤΡΟ 19: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ CLLD/LEADER / ΥΠΟΔΡΑΣΗ ΥΠΟΔΡΑΣΗ 19.2.4.1 «Στήριξη για υποδομές μικρής κλίμακας (ενδεικτικά: ύδρευση, αποχέτευση, οδοποιία εντός οικισμού)». -Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 10ο 
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικον. Έτους 2020. 
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 



Σχετικά με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης θα σας αποσταλούν οδηγίες τη Δευτέρα . 
Οι εισηγήσεις θα αποσταλούν στο e-mail σας. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου