Ξεμπλοκάραμε και συνεχίζουμε...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ξεμπλοκάραμε και συνεχίζουμε...!

Ξεμπλοκάραμε και συνεχίζουμε...!

Την περασμένη εβδομάδα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, συνέβη κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, τόσο για τα τοπικά ΜΜΕ, όσο και γενικότερα για την τοπική κοινωνία.

Τόσο το δικό μας site, όσο και δύο ακόμη (thesprotia24.gr και paramythia-online.gr) μπλοκαρίστηκαν από το facebook για περίπου 5 ημέρες.
Αυτή η κακόβουλη ενέργεια, που ενδεχομένως κάποιους τους χαροποίησε, ανέδειξε μια πτυχή του δημόσιου λόγου και της παρέμβασης στα κοινά!

Καταφέραμε, αφενός να ξεμπλοκάρουμε τη σελίδα μας στο facebook, αλλά μας έμεινε και μια σημαντική εμπειρία για το πως διεξάγεται ο πόλεμος στον κόσμο του διαδικτύου.
Το γεγονός ότι τρία τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Θεσπρωτίας δέχτηκαν μια τέτοια επίθεση, φαίνεται ότι δεν ανησύχησε γενικότερα το πολιτικό προσωπικό της περιοχής κι όχι μόνο. Αυτό ίσως το βρουν μπροστά τους, διότι όταν υπάρχουν κακόβουλες και υποκινούμενες ενέργειες και δεν παίρνουν την απάντηση που πρέπει, τότε ίσως έρθει και η σειρά τους! Και τότε σίγουρα θα ζητήσουν τη συνδρομή μας την οποία βεβαίως θα παράσχουμε, εφόσον μπορούμε!
Άλλωστε, τα τοπικά ΜΜΕ είναι αυτά που κοινωνούν τις απόψεις των εκάστοτε αρχών για την ενημέρωση των πολιτών!

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για τη συμπαράστασή τους και συνεχίζουμε τη δημοσιογραφική μας πορεία, στο δρόμο που έχουμε χαράξει μέχρι σήμερα...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου