Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές στην Εγνατία Οδό - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές στην Εγνατία Οδό

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές στην Εγνατία Οδό

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές στην Εγνατία Οδό, κατηγορούμενοι για μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα παράτυπων μεταναστών 

Συνελήφθησαν, προχθες (11-02-2020) τα ξημερώματα, στο 40ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί διακινητές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα παράτυπων μεταναστών. 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη της παράνομης διακίνησης παράτυπων μεταναστών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα. 
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν παράνομα τρεις παράτυπους μετανάστες, με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδό τους από τη χώρα, μέσω του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας. 

Από τα στοιχεία της έρευνας διαπιστώθηκε επίσης ότι οι παράτυποι μετανάστες είχαν καταβάλει στους διακινητές για τη μεταφορά τους και τη διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα το χρηματικό ποσό των (4.100) ευρώ ενώ μετά την άφιξή τους στο λιμάνι της Ιταλίας, θα κατέβαλαν επιπλέον χρηματικό ποσό. 

Κατασχέθηκαν: 
· το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 
· το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ, 
· -5- κινητά τηλέφωνα. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου