Βραβεύθηκε από την Ομοσπονδία Μουργκάνας η πρώην Πρόεδρός της, Ζωή Ντρούκα για τη σημαντική προσφορά της - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Βραβεύθηκε από την Ομοσπονδία Μουργκάνας η πρώην Πρόεδρός της, Ζωή Ντρούκα για τη σημαντική προσφορά της

Βραβεύθηκε από την Ομοσπονδία Μουργκάνας η πρώην Πρόεδρός της, Ζωή Ντρούκα για τη σημαντική προσφορά της

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Ομοσπονδίας Μουργκάνας που διοργανώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τίμησε με βράβευση ανθρώπους που έχουν μεγάλη προσφορά στην Ομοσπονδία και στις Αδελφότητες των ξενιτεμένων Θεσπρωτών.
Μεταξύ αυτών η κα. Ζωή Ντρούκα η οποία άφησε το στίγμα της στην Ομοσπονδία στην οποία διετέλεσε Πρόεδρος με μεγάλη επιτυχία.
Σε δήλωσή της, για την τιμητική αυτή βράβευση, η κα. Ντρούκα, αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε, της Ομοσπονδίας Μουργκάνας,
Ήταν μια συγκινητική βραδιά για όσους ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμά σας την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα για όλους εμάς που διατελέσαμε Πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας στην διάρκεια των 37 χρόνων από την ίδρυσή της και είχατε την καλοσύνη να μας τιμήσετε.
Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε σας και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την εξαιρετική τιμή της βράβευσής μου, από έναν φορέα με τόσο πλούσιο πολιτιστικό έργο που υπηρέτησα με αφοσίωση για 12 χρόνια από όποιο πόστο μου εμπιστεύτηκαν και παράλληλα να επαναλάβω για ακόμα μια φορά, ότι και αυτή η διάκριση ανήκει στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, στη ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και στη ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!
Θα ήθελα να μοιραστώ αυτή την τιμητική πλακέτα με όλους όσους συμπορεύτηκα και με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια στη θητεία μου στα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας Μουργκάνας. Επίσης την μοιράζομαι με τους συγχωριανούς μου, τους Αραχωβίτες που αντιπροσώπευα σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου.
Είχατε την καλοσύνη να αναφερθείτε σε μερικά από τα επιτεύγματα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μουργκάνας.
Αναφερθήκατε και συμφωνώ μαζί σας ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών των επιτευγμάτων πραγματοποιήθηκε με τη συνεχή και θερμή στήριξη του συζύγου μου, Χρήστου Ντρούκα. Σας ευχαριστώ πολύ για την αναγνώριση των προσπαθειών μας.
Είναι σημαντικό να σε τιμούν οι δικοί σου άνθρωποι, από τον δικό σου γενέθλιο τόπο που είχα την τύχη να περάσω την παιδική μου ηλικία.
Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους!
Ας είναι το ξεκίνημα του 2020 αφετηρία μίας νέας δημιουργικής εποχής. Να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου