Συνάντηση Διοίκησης Ο.Λ.ΗΓ. με τη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση Διοίκησης Ο.Λ.ΗΓ. με τη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)

Συνάντηση Διοίκησης Ο.Λ.ΗΓ. με τη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) 

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, η Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Πορφύρης, πραγματοποίησαν συνάντηση με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, τον κ. Μιχαήλ Γκίκα Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Δόμησης και τα αρμόδια στελέχη των υπηρεσιών. Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση για την μέχρι τώρα πορεία του έργου ΣΒΑΚ. 
Μέσα από τη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων θα επιτευχθεί ο κύριος στόχος που είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας των αστικών περιοχών και η παροχή υψηλής ποιότητας μεταφορών με έμφαση στο περπάτημα, το ποδήλατο και τη δημόσια συγκοινωνία, διαμέσου και εντός της αστικής περιοχής, ευνοώντας την ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των σχετικών μορφών μεταφοράς και ενθαρρύνοντας τη μετάβαση προς πιο βιώσιμες μορφές. 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν το λιμάνι και την πόλη της Ηγουμενίτσας με στόχο να θα δοθεί έμφαση στη δημιουργία τοπικών δράσεων για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων ζητημάτων σχεδιασμού και με όραμα για τη συνολική αειφόρο ανάπτυξη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου