Φιλιάτες: 800 υπογραφές για το Ντουμάζιο;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Φιλιάτες: 800 υπογραφές για το Ντουμάζιο;;;

Φιλιάτες: 800 υπογραφές για το Ντουμάζιο;;;

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στη Θεσπρωτία η δίκη του πρώην Δημάρχου Φιλιατών κ. Μηνά Ντουμάζιου για το ταμειακό έλλειμμα του Δήμου επί των ημερών του. Μια δίκη που έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και έπειτα από εφτά (7) αναβολές!
Αξίζει όμως να σταθούμε και σε ένα σημείο που σε πολλούς προκάλεσε μεγάλη εντύπωση! Σύμφωνα με δημοσίευμα - ανταπόκριση από τη δίκη, ο πρώην Δήμαρχος προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφο με 800 περίπου υπογραφές δημοτών του Δήμου Φιλιατών "που μαρτυρούν τον καλό του χαρακτήρα τόσο ως Δημάρχου όσο και ως ιατρού".
Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν κατηγορήθηκε για κακό χαρακτήρα, αλλά για υπεξαίρεση... 
Αυτό όμως μπορεί να είναι και θετικό, αν ισχύει! Θα ήταν χρήσιμο αν ο Δήμος Φιλιατών και η σημερινή δημοτική αρχή, που είναι τυπικά ο αντίδικος του πρώην Δημάρχου και διαθέτει τα στοιχεία, να κάνει έναν έλεγχο στο συγκεκριμένο έγγραφο και να προβεί στις παρακάτω ενέργειες.
Κατ' αρχάς να εξκριβώσει αν όντως οι υπογράφοντες είναι δημότες του Δήμου Φιλιατών κι αν όντως είναι όλοι τους, να διαιρέσει τα 4,6 εκατομμύρια ευρώ που λείπουνε από τα ταμεία του Δήμου σε 800 μερίδες και να τους στείλει το λογαριασμό!
Διότι, είπαμε, καλός ο κ. Ντουμάζιος, ουδείς αμφισβητεί τον καλό του χαρακτήρα, αλλά όταν υπογράφεις για την αθώωση του, θα πρέπει να το στηρίζεις και εμπράκτως. Οπότε ας βάλουνε αυτοί οι 800 το χέρι στην τσέπη να καλυφθεί το έλλειμμα που άφησε στο Δήμο ο καλός αυτός άνθρωπος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου