Ο Μιχάλης Ζύλης νέος Προϊστάμενος στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Ο Μιχάλης Ζύλης νέος Προϊστάμενος στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας


Νέοι Προϊστάμενοι τοποθετήθηκαν πρόσφατα σε πολλές ΔΟΥ (κοινώς εφορίες) της χώρας, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, μετά από επιλογή που έγινε μέσω γραπτών και προφορικών εξετάσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας (που αφορά ολόκληρη τη Θεσπρωτία εδώ και χρόνια μετά την κατάργηση των ΔΟΥ Παραμυθιάς και Φιλιατών) τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Ζύλης.
Ο κ. Ζύλης είναι από τα παλιότερα και πιο έμπειρα στελέχη της ΔΟΥ στην περιοχή, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Δ/ντης του Τμήματος Ελέγχου στη ΔΟΥ Πρέβεζας.
Επιστρέφει λοιπόν στα πάτρια εδάφη με αναβαθμισμένο ρόλο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του, την οποία θεωρούμε δεδομένη.
Έχει άλλωστε δύο ατού. Αφενός, οι πιο “συγκρουσιακές” υπηρεσίες που δημιουργούν έντονες τριβές με τους επαγγελματίες, αυτές του τμήματος Δικαστικού και Ελέγχου, έχουνε εδώ και χρόνια μεταφερθεί στη ΔΟΥ Ιωαννίνων, αφετέρου ο ίδιος είναι αρκετά έμπειρος και συνεργάσιμος με τους πολίτες ώστε να βρίσκει λύσεις για τη διευθέτηση των προβλημάτων των πολιτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο προς το συμφέρον των πολιτών, όσο και της υπηρεσίας. Σιδεροκέφαλος…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot