Ηγουμενίτσα: Οδηγός διασκέδασης για την Παραμονή πρωτοχρονιάς - Όλα τα happenings - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ηγουμενίτσα: Οδηγός διασκέδασης για την Παραμονή πρωτοχρονιάς - Όλα τα happenings

Ηγουμενίτσα: Οδηγός διασκέδασης για την Παραμονή πρωτοχρονιάς - Όλα τα happenings

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ...έθιμο και στην πόλη της Ηγουμενίτσας, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, αρκετά από τα καταστήματα εστίασης της πόλης να διοργανώνουνε πάρτυ και ζωντανές μουσικές εμφανίσεις από το μεσημέρι και μετά για τη διασκέδαση των μόνιμων πελατών τους, αλλά και των περαστικών, δημιουργώντας μια όμορφη, εορταστική ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη. 
Συγκεντρώσαμε όσα happenings έχουνε διοργανωθεί για σήμερα και σας τα παρουσιάζουμε για να διαλέξετε πως θα περάσετε την τελευταία μέρα του χρόνου. Καλή διασκέδαση σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και χαρές! Κι επειδή αρκετοί δεν έχουν τη δυνατότητα για ...ευνόητους λόγους να γιορτάσουν όπως θα ήθελαν, όσοι έχετε τη δυνατότητα, κάντε μια γενναιόδωρη κίνηση, σε καλό θα σας βγει...! Στην υγειά σας!

Παλιό Λιμάνι (Ζαραβούτσης)
Στο Παλιό Λιμάνι (κοινώς στου Ζαραβούτση) στην όμορφη εξέδρα του, μια γνήσια λαική κομπανία θα σας διασκεδάσει μετά τις 2.
Πλήκτρα - φωνή: Νίκος Νοτίδης
Μπουζούκι - φωνή: Βασίλης Δημητρίου
Κιθάρα - φωνή: Μιχάλης Δόσης
Κλαρίνο: Γρηγόρης Φερεντίνος

VERDE
Στο Verde, στην πλατεία Δημαρχείου, που μόλις ανακαινίστηκε και πλέον χωράει περισσότερους fans της καλής μουσικής ο Αιμίλιος μας περιμένει το μεσημέρι να διασκεδάσουμε με έντεχνα, ρεμπέτικα, αλλά και ...παραδοσιακά, μέχρι του χρόνου...!

Presto

Στον όμορφο και ζεστό χώρο του Presto, γνήσιο λαικό πρόγραμμα, με δοκιμασμένη συνταγή...!


LIFT
Στις 2&30 ακριβώς στο Lift, μπορεί και νωρίτερα. Δε χρειάζονται συστάσεις...!

TETA' S
Στις 4:30’. Κρατήστε την ώρα για το μοναδικό πάρτι που θα ξορκίσει τη χρονιά που φεύγει. Για 6η χρονιά η Τέτα και η ομάδα της στήνουνε old school deck με αυθεντικό άρωμα βινυλίου και σπινάρουνε σε 33 στροφές με τα ηλεκτρικά μπιτάκια του Lambros Bolosis. Για τις ανάγκες του project επιστρατεύουνε τους ξενιτεμένους συντελεστές παραγωγής, γιατί κοκτέιλ σαν του Πάκη δεν έχει! Το τρελοπαρεάκι ξανασμίγει και ο θεός να βάλει το χέρι του για τις τελευταίες 8 ώρες του χρόνου...!


NV


The Bank

The Post
Στο Post, απέναντι από το ταχυδρομείο, αυθεντική ηπειρώτικη μουσική...!

Duomo
Ένα γνωστό ντουέτο από τα παλιά, Ζορό-Τετρίγκας στο cafe duomo, έτσι για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά...! 


ΣΕΜΕΛΗ

MOSHI
Μετά τις 5 το απόγευμα στο καθιερωμένο πρωοχρονιάτικο πάρτυ του Moshi με ανεβαστικές μουσικές από τους: Σπύρο Σταυρόπουλο, Βαγγέλη Πασχάλη και Κώστα Σιώζο.

Καλή διασκέδαση...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου