Παραδοσιακές ηπειρώτικες συνταγές από τη ΔΩΔΩΝΗ και το Χρήστο Μπάρκα (Κρατς) -ΒΙΝΤΕΟ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Παραδοσιακές ηπειρώτικες συνταγές από τη ΔΩΔΩΝΗ και το Χρήστο Μπάρκα (Κρατς) -ΒΙΝΤΕΟ

Παραδοσιακές ηπειρώτικες συνταγές από τη ΔΩΔΩΝΗ και το Χρήστο Μπάρκα (Κρατς) -ΒΙΝΤΕΟ

H «Παράδοση…αλλιώς» παρέα με τη ΔΩΔΩΝΗ και τον Χρήστο Μπάρκα 
Η νέα YouTube σειρά της εταιρείας για αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές που μαγειρεύονται…αλλιώς! 

Σε συνεργασία με το Χρήστο Μπάρκα προχώρησε η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, για τη δημιουργία της νέας YouTube σειράς «Παράδοση…αλλιώς», μίας σειράς που ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της. 
Με πρωταγωνιστές τον Χρήστο και τα αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, η νέα YouTube σειρά «Παράδοση…Αλλιώς» αποτελείται από 12 mini επεισόδια. Ήρθε για να εμπνεύσει το κοινό να δημιουργεί αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές με μικρές παραλλαγές, είτε διατηρώντας τη διαχρονική γεύση με μία πρωτότυπη κι εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά για να προκύψει μία άλλη εκδοχή της κάθε παραδοσιακής συνταγής. 
Μέσα λοιπόν από την παράδοση, τη φαντασία, το μεράκι και την αγάπη για μαγειρική με αγνά 100% ελληνικά προϊόντα, ο Χρήστος και η ΔΩΔΩΝΗ προσκαλούν το κοινό σε μία διαφορετική γευστική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με το σήμερα και τη μαγειρική με τη δημιουργικότητα. 
Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο YouTube κανάλι της ΔΩΔΩΝΗ, ο Χρήστος μαγειρεύει μία παραδοσιακή γιαννιώτικη Κασόπιτα διαφορετικά, με chutney τομάτας και κρέμα τυριού. Κάθε μήνα, θα ανεβαίνει κι ένα νέο επεισόδιο, με νέες δημιουργικές συνταγές, πολλές εκπλήξεις και μοναδικούς διαγωνισμούς. 
Με παρουσία πάνω από μισό αιώνα, η ΔΩΔΩΝΗ πρεσβεύει τη γεύση του καλού και είναι άρρηκτα συνδεμένη με την Ήπειρο, τα Ιωάννινα, την παράδοση, την αυθεντικότητα, την ποιότητα και τη νοστιμιά. Με κυρίαρχο συστατικό το 100% ελληνικό γάλα και τις πιο αγνές πρώτες ύλες, η εταιρεία δημιουργεί αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως η πασίγνωστη φέτα, τα αυθεντικά γιαούρτια, τα μοναδικά κίτρινα τυριά και πολλά άλλα, που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, την πλούσια γεύση και την υψηλή θρεπτική τους αξία. 
Με αυτά τα υπέροχα προϊόντα έχει μεγαλώσει και ο Χρήστος, ο οποίος είναι από τα Γιάννενα και λατρεύει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Στην «Παράδοση…αλλιώς» λοιπόν, ο ίδιος μαζί με την ΔΩΔΩΝΗ, αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει όρεξη και αγάπη, ακόμα και οι πιο φανταστικές μαγειρικές ιδέες μπορούν να πραγματοποιηθούν. 

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της YouTube σειράς για την ΔΩΔΩΝΗ έχει επιμεληθεί η day6 advertising. 

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου