Η Μάγδα Τάτση συντονίστρια των "Οριζόντων Ηπείρου" στη Θεσπρωτία - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Η Μάγδα Τάτση συντονίστρια των "Οριζόντων Ηπείρου" στη Θεσπρωτία

Η Μάγδα Τάτση συντονίστρια των "Οριζόντων Ηπείρου" στη Θεσπρωτία
Τον απολογισμό των 100 ημερών της αντιπολιτευτικής θητείας των «Οριζόντων Ηπείρου», εντός και εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου, έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, το πρωί της Τετάρτης, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Σπύρος Ριζόπουλος. 
Παράλληλα, από τον επικεφαλής των συντονιστών των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, έγινε η παρουσίαση των στελεχών που έχουν αναλάβει την αποστολή της διεύρυνσης της παράταξης στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου, ενόψει του καλοκαιριού του 2020, οπότε προγραμματίζεται να γίνει το συνέδριο της παράταξης. 
Ο κ. Μιχάλης Νάτσης συγκεκριμένα, τόνισε ότι μέχρι το αργότερο τον Ιούνιο του 2020, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της παράταξης και με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα έχουν εγγραφεί 120 μέλη, ο στόχος να φτάσει ως τότε η παράταξη τα 300 μέλη, είναι παραπάνω από σίγουρος, όπως είπε. Τα πρόσωπα με πρωταγωνιστικό ρόλο στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου είναι όλες γυναίκες: 
Η Μάγδα Τάτση, γενική οικογενειακή γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου, αναλαμβάνει την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας 
Η Μαρινάκη Γεωργία δικηγόρος με μεταπτυχιακά στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων αναλαμβάνει συντονίστρια στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. 
Η Σόφη Βλασσίου, Χημικός, αναλαμβάνει συντονίστρια στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και τέλος, 
η Μάρω Νάκα, Αρχαιολόγος, Καθηγήτρια Αγγλικών, πρώην δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αρταίων αναλαμβάνει συντονίστρια στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου