Θεσπρωτία: Τα πρώτα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία - Θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες (ΦΩΤΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Θεσπρωτία: Τα πρώτα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία - Θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες (ΦΩΤΟ)

Θεσπρωτία: Τα πρώτα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία - Θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες (ΦΩΤΟ)

Επιβεβαιώθηκε η πρόγνωση της ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και δυνατούς ανέμους για την περιοχή της Θεσπρωτίας. 
Από τις πρωινές ώρες ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν ολόκληρη την περιοχή. Σε ορισμένες περιοχές έπεσε χαλάζι, ενώ το σκηνικό συμπληρώνεται από κεραυνούς. 
Ήδη παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα με πτώσεις δέντρων (Πλαταριά, Δρέπανο), αλλά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πτώση στύλων της ΔΕΗ στο δρόμο προς Δρέπανο και Σύβοτα έχουν προκαλέσει διακοπή ρεύματος στην περιοχή Νέας Σελεύκειας και Συβότων αντίστοιχα.
(Πτώση κολόνας της ΔΕΗ στο δρόμο προς Δρέπανο)
(Πτώση κολόνας ΔΕΗ στα Σύβοτα)

Από το βράδυ της Τετάρτης βέβαια, σε όλη την Ηγουμενίτσα κι όχι μόνο παρατηρούνται συνεχείς διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας.
Οι αρμόδιοι φορείς (Δήμοι κλπ) έχουνε ενημερωθεί από χθες για την επικείμενη κακοκαιρία και ευελπιστούμε να είναι σε ετοιμότητα. Ωστόσο, καλό είναι οι πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις, δεδομένου ότι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΜΥ η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες, μέχρι το βράδυ τουλάχιστον.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου