Ηγουμενίτσα: Η Πιπίνα νέα Πρόεδρος στο ΠΑΚΠΠΟ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Ηγουμενίτσα: Η Πιπίνα νέα Πρόεδρος στο ΠΑΚΠΠΟ

Ηγουμενίτσα: Η Πιπίνα νέα Πρόεδρος στο ΠΑΚΠΠΟ
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε το νέο Δ.Σ. στο ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας. Νέα Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσπωπο του Δήμου αναλαμβάνει η Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου (Πιπίνα) αντικαθιστώντας το Μάκη Φουσέκη, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε χρέη αντιδημάρχου. 
Το ΠΑΚΠΠΟ είναι το αρμόδιο νομικό πρόσωπο του Δήμου για κρίσιμες δομές, όπως η κοινωνική μέριμνα για ηλικιωμένους, βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς και δομές αθλητισμού και πολιτισμού.
Το νέο ΔΣ του ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας 
Πρόεδρος: Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου
Μέλη:
Χριστίνα Τζέλλου
Ελευθέριος Κώστας
Δημήτρης Δημάκος
Γεώργιος Ντάνης (Αντιπρόεδρος)
Στέργιος Παλπάνης
Σοφία Ασπιώτης
Γιώργος Ματρακούκας
Λιώνης Ελευθέριος
Κάτσης Σπυρίδων
Άγγελος Μπάντιος
Βασιλική Πάντου
Εκπρόσωπος εργαζομένων

Σύμφωνα με το ΦΕΚ  ίδρυσης του ΠΑΚΠΠΟ , σκοπός του είναι:
- Η εφαρμογή προγράμματος εξωϊδρυματικής προστασίας ηλικιωμένων, η παροχή ιατροκοινωνικής προστασίας, η πρόληψη βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών προβλημάτων των ηλικιωμένων της περιοχής του Δήμου Ηγουμενίτσας, ώστε αυτά να παραμείνουν αυτόνομα ισότιμα και ενεργά μέλη στην οικογένεια και στο Δήμο.
- Η καθημερινή φύλαξη, φροντίδα, ημερήσια διατροφή, διαπαιδαγώγηση και ψυχαγωγία νηπίων και βρεφών εργαζομένων γονέων, η πολύπλευρη νοητική, συναισθηματική, κοινωνική, ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών, η προπαρασκευή τους για τη φυσική μετάβαση τους από την οικογενειακή ζωή στο σχολικό περιβάλλον.
- Η παροχή ιατροκοινωνικής προστασίας στα ηλικιωμένα άτομα των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Ηγουμενίτσας, ώστε αυτά να παραμένουν στην οικογένεια και στην κοινωνία της περιοχής.
- Η υλοποίηση προγραμμάτων πρόνοιας και αλληλεγγύης όπως το Βοήθεια στο σπίτι, Κοινωνικής Μέριμνας κ.ά.

Της ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη και δημιουργική θητεία!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot