Ιταλικό σινεμά απόψε (11/9) από την Κινηματογραφική Λέσχη Ηγουμενίτσας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Ιταλικό σινεμά απόψε (11/9) από την Κινηματογραφική Λέσχη Ηγουμενίτσας

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο προβάλλει την ιταλική κωμωδία Η γενια των 1.000 ευρώ, την Τετάρτη 11/9, στο προαύλιο της Εστίας στις 21:00.
Κωμωδία (2009) | Ιταλία | Διάρκεια: 91'
Σκηνοθεσία: Massimo Venier Πρωταγωνιστούν: Alessandro Tiberi, Valentina Lodovini, Carolina Crescentini, Francesco Mandelli 
Υπόθεση:
Ο Matteo είναι 30 ετών, πτυχιούχος με μεγάλο ταλέντο στα μαθηματικά. Ωστόσο, δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο του διαμερίσματος που μοιράζεται με τον Francesco, τον καλύτερο φίλο του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ζωή του μετατρέπεται σε εφιάλτη. Χάνει τη φίλη του, εκδιώκεται και, σαν να μην έφτανε αυτό, διακινδυνεύει τη δουλειά του. Η ξαφνική άφιξη της Beatrice, μιας νέας συγκατοίκου που φιλοδοξεί να γίνει δασκάλα, και της Angelica, η οποία εκτός από το ότι είναι πολύ όμορφη, είναι επίσης επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ στο γραφείο όπου εργάζεται, θα σηματοδοτήσουν βαθιά την πορεία των γεγονότων, τόσο που ο Matteo για πρώτη φορά, θα αναγκαστεί να σκεφτεί το μέλλον… και να κάνει τις επιλογές του.
Η ταινία απέσπασε 4 διακρίσεις σε κινηματογραφικά φεστιβάλ της Ιταλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot