Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την παράταξη "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την παράταξη "ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ"


Την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος έκανε η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» σε συνεδρίασή της το απόγευμα της Τρίτης 4/6/2019 στην Ηγουμενίτσα. 
Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ», απευθύνει χαιρετισμό στους δημότες και τις δημότισσες του Δήμου Ηγουμενίτσας που ψήφισαν το συνδυασμό μας και τους ευχαριστεί θερμά. Θερμά επίσης ευχαριστεί τους δημότες και τις δημότισσες που στήριξαν από το ξεκίνημα την προσπάθειά της. 
Δημότες και Δημότισσες 
Οι τρείς δημοτικοί σύμβουλοι που με την ψήφο σας εξέλεξε ο συνδυασμός μας υπόσχονται ότι θα επιτελέσουν στο ακέραιο τον αντιπολιτευτικό τους ρόλο και θα ασκήσουν τον επιβαλλόμενο από την αποστολή τους έλεγχο στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Συνεπικουρούμενοι από τα μέλη της παράταξής μας, θα αναδεικνύουν τα προβλήματα της πόλης και των κοινοτήτων και θα προτείνουν λύσεις για την αντιμετώπισή τους με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Η παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» θα είναι στο πλευρό κάθε δημότη και δημότισσας και θα τους υπερασπίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, σε όποιο δίκαιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν στο Δήμο και τις υπηρεσίες του. 
Δημότες και Δημότισσες 
Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν για την παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» το προσδοκώμενο. Ο συνδυασμός μας δεν κατάφερε να αναπτύξει την δυναμική που επιθυμούσε και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι: 
- Η «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» είναι μια εντελώς νέα παράταξη που δεν διαδέχτηκε καμία προηγούμενη, δεν στηρίχθηκε σε κανένα πυρήνα αυτοδιοικητικών στελεχών του νυν δημοτικού συμβουλίου και αναζήτησε εξ αρχής την επαφή και τη σύνδεση με τους δημότες χωρίς άλλη διαμεσολάβηση. 
- Άργησε να ανακοινώσει την κάθοδό της στις εκλογές με αποτέλεσμα οι άλλες παρατάξεις να είναι περισσότερο έτοιμες, να έχουν ήδη διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό τους συνδυασμούς τους και να έχουν παρουσιαστεί πολύ νωρίτερα στους δημότες και τις δημότισσες, σε σχέση με το συνδυασμό μας. 
- Από το ξεκίνημά του ο συνδυασμός μας βρέθηκε σε ένα ήδη διαμορφωμένο πολιτικό και επικοινωνιακό περιβάλλον που λειτούργησε αρνητικά γι’ αυτόν, δυσκόλεψε τις κινήσεις του και περιόρισε την απήχησή του. 
- Έγινε μεθοδευμένα, εκτεταμένη μεταφορά από τη γείτονα χώρα ψηφοφόρων οι οποίοι δεν κατοικούν στη πόλη ή τις κοινότητές μας δεν έχουν καμία ή έχουν ελάχιστη σχέση με αυτές δεν γνωρίζουν τα προβλήματά αυτών και των κατοίκων τους, αποφασίζουν όμως για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας, αφού με την ψήφο τους διαμορφώνουν αποφασιστικά το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Στις συνθήκες αυτές, η παράταξη πρότεινε στους δημότες ένα αυθεντικό πρόγραμμα βγαλμένο από την καθημερινότητα τους, που δίνει λύσεις στα προβλήματα της πόλης και των κοινοτήτων και δεν είναι αντιγραφή ενός όποιου προγράμματος μιας άλλης πόλης. Κατάφερε δε και είχε μια πολύ καλή παρουσία, το τελευταίο κυρίως διάστημα της προεκλογικής περιόδου, που περιλάμβανε περιοδείες σε όλη την έκταση του Δήμου, καθώς και συνεντεύξεις και ομιλίες του επικεφαλής Θωμά Δημητρίου στις οποίες ανέπτυσσε διεξοδικά το πρόγραμμα του συνδυασμού. 
Οι εκλογείς όμως με την ψήφο τους έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία στο συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής» και έτσι ακυρώνονται εν μέρει οι δυνατότητες που παρέχει η απλή αναλογική για μια πλουραλιστική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Στις συνθήκες αυτές η παράταξή μας δηλώνει ότι, θα αγωνισθεί με όλες της τις δυνάμεις για να υπάρξει διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου και να υπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι συμπολίτες μας. 

Ηγουμενίτσα 6/6/2019 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου