Σχόλιο του Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Αλέκου Πάσχου για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Σχόλιο του Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Αλέκου Πάσχου για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου


Με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας του Κινήματος Αλλαγής Αλέκος Πάσχος, δήλωσε:
"Ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές. Ξεκινά η προσπάθεια για οικονομική αναζωογόνηση της Θεσπρωτίας. Ξεκινά η προσπάθεια για επιστροφή στην κοινωνική συνοχή. Ξεκινά η προσπάθεια για την επιστροφή στο κράτος πρόνοιας και προστασίας των κοινωνικών ευάλωτων ομάδων.
Η Ηγουμενίτσα μας, η Παραμυθιά μας, το Φιλιάτι μας και όλα τα χωριά μας, δεν έχουν περιθώριο για στασιμότητα. Ο Θεσπρωτικός λαός απαιτεί ο νομός μας να παύσει να βρίσκεται στους ουραγούς της Ευρώπης. Απαιτεί δράσεις εξωστρέφειας και στήριξης της τοπικής κοινωνίας.
Ο Νομός μας κραυγάζει για την αναγκαιότητα της οικονομικής ανάπτυξης και της πραγματικής εξόδου από την κρίση. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κάνεις. Καλώ τους Θεσπρωτούς για συστράτευση στην προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής, για συστράτευση στα ιδανικά της προοδευτικής μας παράταξης.
Καλούμαστε να δώσουμε πειστικές λύσεις, ούτως ώστε η σύγκριση να γίνει σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων και όχι ψηφοθηρικών πρακτικών.
Εύχομαι η προεκλογική περίοδος να μη γίνει με χαρακτηριστικά πόλωσης και να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου