Σήμερα στις 3 στο Γραικοχώρι το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Γούλα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Σήμερα στις 3 στο Γραικοχώρι το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Γούλα


Βαρύ είναι το πένθος στο Γραικοχώρι και σε ολόκληρη τη Θεσπρωτία. Ένας από τους πιο αγαθούς ανθρώπους, ο Γιώργος Γούλας έφυγε από τη ζωή, πρόωρα και άδικα, σε ηλικία μόλις 55 ετών, από τροχαίο δυστύχημα.
Μέλος της μεγάλης οικογένειας των Γουλαίων από το Γραικοχώρι, ο Γιώργος, επαγγελματίας ελαιοτριβέας, ο καλύτερος στο είδος του, με μεγάλη αγάπη και μεράκι στη δουλειά του, μέσω της οποίας τον γνώρισαν οι περισσότεροι Θεσπρωτοί και τον αγάπησαν, διότι ήταν άνθρωπος αυθεντικός και ειλικρινής. Ντόμπρος, αγαθός και γελαστός! Αυτός ήταν ο Γιώργος! Άνθρωπος πάνω απ’ όλα, πάντα να σταθεί σε όποιον τον είχε ανάγκη. Να χαρεί με τη χαρά σου και να κλάψει με τη λύπη σου!
Άντρας με καρδιά μικρού παιδιού…!
Άνθρωπος με αρχές και αξίες μιας άλλης εποχής μπολιασμένες από την οικογένειά του, κατάφερε στη ζωή του να κερδίσει την αγάπη των συμπολιτών του για τον ξεχωριστό και άδολο χαρακτήρα του.
Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Γραικοχώρι θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για το φίλο μας το Γιώργο, με τον οποίο μας συνέδεε προσωπική και οικογενειακή φιλία!
Στους συγγενείς του εκλιπόντα και ιδιαίτερα στον αδερφό του Γιάννη εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας.
Αιωνία σου η μνήμη Γιώργο!!!

Κ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου