Διακρίσεις Θεσπρωτών αθλητριών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Διακρίσεις Θεσπρωτών αθλητριών

(Μαρία Στόλη και Ναταλία Μπέση)

Νέες διακρίσεις από Θεσπρωτές αθλήτριες σε σημαντικές διοργανώσεις.
Η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του Συλλόγου Black Belt Shotokan Κarate Igoumenitsas Μαρία Στόλη εκπροσωπώντας τη χώρα μας, κατέλαβε την 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε, που διεξήχθη στη Δανία με πολύ δυνατή συμμετοχή και συλλέγοντας πολύτιμη εμπειρία από μια μεγάλη διοργάνωση.

Επίσης η αθλήτρια του Πρωτέα Ηγουμενίτσας Ναταλία Μπέση, αποδεικνύοντας την ανοδική της πορεία στο μήκος γυναικών, κατέλαβε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη στο ΣΕΦ δείχνοντας σημάδια ότι στο άμεσο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Και οι δυο αθλήτριες τα τελευταία χρόνια έχουνε δείξει την αξία τους και με πολύ σκληρή δουλειά και επιμονή ανεβαίνουνε συνεχώς σκαλιά προς την καταξίωση σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αφήνοντας μας με την προσδοκία μεγάλων επιτυχιών στο άμεσο μέλλον σε διεθνείς διοργανώσεις.
Τους συγχαίρουμε για την αξιέπαινη προσπάθειά τους και τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δρόμο προς μεγαλύτερες διακρίσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου