Θεσπρωτία: Έξι προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Θεσπρωτία: Έξι προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων

Θεσπρωτία: Έξι προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά την Τρίτη 9 Απριλίου και πρόκειται να λήξει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη έξι θέσεων. Οι θέσεις εργασίας αφορούν αρχαιολόγο, μηχανικό - αρχιτέκτονα, εργατοτεχνίτη και εργάτες, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Επείγουσες σωστικές ανασκαφικές εργασίες στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας».

Το υποέργο που θα εκτελεστεί αφορά στα εξής: την πραγματοποίηση επειγουσών ανασκαφικών εργασιών σε οικόπεδο ιδιώτη στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του έργου που αφορά στη διενέργεια ανασκαφικής έρευνας στο οικόπεδο ιδιοκτησίας Γενικής Δομικής – Γραμμένος Α.Ε., την τοπογραφική και σχεδιαστική αποτύπωση των αποκαλυφθέντων αρχαιοτήτων, και την καταγραφή των αρχαιολογικών ευρημάτων και για την έντεχνη και εμπρόθεσμη υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με τις ειδικότητες που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα.

Η/Κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών για τον ΠΕ Αρχαιολόγο, για διάστημα τεσσάρων (4) μηνών για τους ΔΕ Εργατοτεχνίτες και τους ΥΕ Εργάτες, και για διάστημα τριών (3) μηνών για τον ΠΕ Μηχανικό – Αρχιτέκτονα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινά την Τρίτη 9 Απριλίου και πρόκειται να λήξει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024.

Οι θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας

1) ΠΕ Αρχαιολόγων (1 θέση)
2) ΠΕ Μηχανικών - Αρχιτεκτόνων με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων (1 θέση)
3) ΔΕ Εργατοτεχνιτών με εμπειρία σε αρχαιολογικά έργα (2 θέσεις)
4) ΥΕ Εργατών με εμπειρία σε αρχαιολογικά έργα (2 θέσεις)

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efathe@culture.gr είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κύπρου 68 τκ. 46100 Ηγουμενίτσα, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας υπόψιν των κ.κ. Γεωργίας Βασιλείου και Χρήστου Τόκα (τηλ. επικοινωνίας: 2665029177/8), εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής Διαύγεια και του ΥΠΠΟΑ και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 09 Απριλίου 2024 έως 18 Απριλίου 2024).

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου