Ηγουμενίτσα: Πρόγραμμα εκδηλώσεων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 25η Μαρτίου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ηγουμενίτσα: Πρόγραμμα εκδηλώσεων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 25η Μαρτίου

Ηγουμενίτσα: Πρόγραμμα εκδηλώσεων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 25η Μαρτίου

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στην πόλη της Ηγουμενίτσας

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ώρα 10:30 π.μ. Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. ΣΕΡΑΠΙΩΝΟΣ

-Μετά τη δοξολογία θα ακολουθήσει εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Ρεντζεπέρη Άννα, Φιλόλογο του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.

-Πέρας προσέλευσης επισήμων για τη δοξολογία, ώρα 10.20 π.μ.

Ώρα 11:15 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης και κατάθεση στεφάνων, από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.

Ώρα 11:30 π.μ. Παρέλαση Σχολείων και Συλλόγων, στην παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης.

Μετά την παρέλαση: Παραδοσιακοί Χοροί και Τραγούδια από χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ηγουμενίτσας, στην Πλατεία Δημαρχείου.

Στο πλαίσιο τον εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

· Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024:

- Από τις 06:00 μέχρι και το πέρας της παρέλασης, απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δαγκλή.

- Από τις 06:00 μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου, απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Νέας παραλιακής από τη συμβολή της με την οδό Ευαγγελιστρίας μέχρι και τη συμβολή της με την είσοδο τελωνείου Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου