Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Φιλιατών και το νέο δημοτικό συμβούλιο - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Φιλιατών και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Φιλιατών και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη το πρωί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Φιλιατών, των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των νέων Προέδρων και Μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Φιλιατών, που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023. 

Τον καθιερωμένο αγιασμό και την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Σεραπίων.

Στην ομιλία του, ο νέος Δήμαρχος κ.Τζίγκος δεσμεύτηκε πως η νέα Δημοτική Αρχή θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών και των δημοτών. “Το γραφείο μου θα είναι ανοικτό για όλους”, τόνισε ενώ υποσχέθηκε πως θα υπάρχει διαφάνεια και λογοδοσία. “Δεν θα γίνει ο Δήμος πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης”.

Στις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η λειτουργία του τελωνείου Μαυροματίου σε 24ωρη βάση το διάστημα από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο, καθώς και το τελωνείο στην Αμπελώνα για 1-2 ημέρες ως χρέος στους εναπομείναντες Έλληνες στη γείτονα χώρα.

Στην εκδήλωση μίλησε ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σπύρος Παππάς ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί ως Παράταξη της μειοψηφίας τα επόμενα χρόνια στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις βασικές προγραμματικές διακηρύξεις του Συνδυασμού του.


Παρέστησαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ. Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου Σταυρούλα Μπραΐμη, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής, ο νεοκλεγείς δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης, και οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βεζδρεβάνης, Αντώνης Μπέζας,  Μάριος Κάτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου