"Έσωσε" το Θεσπρωτό, θα "σώσει" και το Δήμο Φιλιατών;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

"Έσωσε" το Θεσπρωτό, θα "σώσει" και το Δήμο Φιλιατών;;;

"Έσωσε" το Θεσπρωτό, θα "σώσει" και το Δήμο Φιλιατών;;;

Το Νοέμβριο του 2022 δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τίτλο, ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ και αφορούσε την τότε συνάντηση του τεχνικού Δ/ντη της ΠΑΕ Θεσπρωτός, Παρασκευά Βλάχου με το Δήμαρχο Φιλιατών, Σπύρο Παππά. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Όπως αναφέραμε τότε, η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ η οποία είχε νοικιάσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου στην Κεστρίνη από το 2019, διέδιδε ότι ήθελε να δημιουργήσει σύγχρονο αθλητικό κέντρο (με δικά της έξοδα) αλλά την ίδια στιγμή, δεν είχε πληρώσει ούτε 1 ευρώ στο Δήμο για τα ενοίκια. Εγγυητής μάλιστα στη σύμβαση ήταν ο κ. Βλάχος (Τσεβάς)...!

Από τότε τα πράγματα άλλαξαν. Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ έπεσε κατηγορία και χρωστάει σε όσους μιλάνε ελληνικά και αργεντίνικα...!

Οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι και χρωστάνε ακόμη και στα σουβλτζίδικα της Ηγουμενίτσας. Τόσο καλή οικονομική διαχείριση...!

Αλλά επίσης αλλάξανε και τα πολιτικά πράγματα... Γιατί εκεί που ο Τσεβάς φωτογραφιζότανε με τον απερχόμενο δήμαρχο, τώρα κατεβαίνει υποψήφιος με τον κ. Τζίγκο.

Ίσως είδε ευνοϊκότερες συνθήκες για την εκλογή του και να πήρε μια τέτοια απόφαση. Άλλωστε ο Τσεβάς είναι συμπαθής σε όλους και έχει το ...δικό του τρόπο να κερδίζει σταυρούς...!

Τα χρέη όμως προς το Δήμο Φιλιατών ποιος θα τα πληρώσει;;;

Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, αν και είχε έναν από τους πιο γνωστούς προπονητές στο πανελλήνιο (Ρότσα) εξαιτίας της κακοδιοίκησης, έπεσε κατηγορία.

Ο Δήμος Φιλιατών όμως δεν είναι αθλητικό σωματείο για να έχει τη δυνατότητα απλώς να πέσει κατηγορία. Δεν υπάρχει άλλωστε χαμηλότερη κατηγορία από αυτή που βρίσκεται σήμερα ο Δήμος...

Φρόντισαν άλλοι στο παρελθόν με ιδιαίτερη αγάπη στον τζόγο να του φορτώσουν τεράστια ελλείμματα τα οποία εγγράφονται πλέον στον ετήσιο προυπολογισμό του Δήμου (άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ).

Και θα έλεγε κανείς, ότι είναι πρόκληση να θέλουν να διοικήσουν το Δήμο, όσοι εκτός του ότι χρωστάνε στο Δήμο, έχουν δείξει τις ικανότητές τους στην κακοδιαχείριση...!

Αλλά οι εκλογές, δεν αποτελούν μια κρίση πολιτικών, ιδεών και προσώπων, αλλά επηρεάζονται και από άλλους παράγοντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου