Το χαμένο στοίχημα του Γιόγιακα...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Το χαμένο στοίχημα του Γιόγιακα...!

Το χαμένο στοίχημα του Γιόγιακα...!

Οι βουλευτικές εκλογές του καλοκαιριού έδωσαν τεράστια νίκη στη ΝΔ και στη μονοεδρική Θεσπρωτία με το Βασίλη Γιόγιακα.

Η αλαζονεία του Μητσοτάκη, τον οδήγησε να δώσει στις δημοτικές εκλογές πολιτικό χαρακτήρα, νομίζοντας πως θα επικρατούσε πλήρως μέχρι και στο τελευταίο χωριό...!

Το ίδιο ήθελε να καταφέρει και στη μονοεδρική Θεσπρωτία ο Βασίλης Γιόγιακας. Είχε βάλει στοίχημα, μεθαύριο που θα έρθει ο Μητσοτάκης να πανηγυρίσει το ξεπούλημα του λιμανιού, να του παρατάξει 3 Νεοδημοκράτες δημάρχους.

Πίστευε, λένε, ότι δείχνοντας στον Μητσοτάκη πως ελέγχει πλήρως τη Θεσπρωτία, είχε ελπίδες για υπουργοποίηση στο μέλλον... !

Τέτοιοι πολιτικοί εγκέφαλοι...!

Στην Παραμυθιά το κατάφερε και πέτυχε μεγάλη ανατροπή, με το νέο γιατρό Θανάση Ντάνη, τον "Κασσελάκη της Παραμυθιάς". Μέσα σε λίγες ημέρες έφερε τούμπα το Δήμο Σουλίου.

Πανηγύριζε μάλιστα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας για την επιτυχία τους...!


Ήταν η πρώτη και η τελευταία νίκη του Γιόγιακα στις δημοτικές εκλογές...!

Το πρώτο χαστούκι το έφαγε ο β. Γιόγιακας στο Δήμο Φιλιατών, αφού ο κ Κατσάρης δεν κατάφερε να εκλεγεί, παίρνοντας την πρώτη πικρή γεύση από αυτό που έμελλε να ακολουθήσει...

Στο Δήμο Φιλιατών, ίσως να έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες γνωρίζοντας το στοίχημα του Γιόγιακα...!

Και ήρθαν και τα σημερινά αποτελέσματα στο Δήμο Ηγουμενίτσας με τη σαρωτική νίκη του Παναγιώτη Νταή, να τους βάλει όλους στη θέση τους.

Οι Ηγουμενιτσιώτες ήθελαν απεγνωσμένα να αλλάξουνε Δήμαρχο και τα στελέχη της ΝΔ εκβιάζανε δήθεν για κομματικό-πολιτικό στοίχημα...! Δεν κατάλαβαν τίποτα...!

Ο κ. Γιόγιακας έκανε τον αγώνα του να βοηθήσει τον κ. Λώλο, είτε με στήριξη σε συγκεκριμένο πρόσωπο, είτε με άλλους τρόπους.

Όμως, ως πονηρός που είναι και αφού είδε ότι δεν μπορούσε να γυρίσει το αποτέλεσμα, ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου, φωτογραφιζότανε σε ...τυχαία συνάντηση στο Δρέπανο με τον κατά φαντασίαν πολιτευτή της ΝΔ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον Π. Νταή...!


Το φυσάει και δεν κρυώνει ο κ. Γιόγιακας, αλλά προσπαθεί να το ρίξει στο γενικότερο πολιτικό κλίμα...!

Καλή του χώνεψη...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου