Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στα πλατάνια για τη διοργάνωση των Harley Davidson - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στα πλατάνια για τη διοργάνωση των Harley Davidson

Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στα πλατάνια για τη διοργάνωση των Harley Davidson

Από την Τετάρτη 24 έως και την Κυριακή 28 Μαϊου στο παραλιακό τμήμα της Ηγουμενίτσα θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση και τη στάθμευση των οχημάτων εξαιτίας της διοργάνωσης των Harley Davidson,

Σύμφωνα με την απόφαση του Κεντρικού Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας, θα υπάρξουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Α. Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης παντός τροχοφόρου οχήματος, πλην δίκυκλων οχημάτων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, στις παρακάτω περιοχές:

i) επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στο τμήμα από το ύψος της 8ης Οκτωβρίου (Eurobank) έως και το ύψος της οδού Δαγκλή (DALI), εκτός από τις θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ,

ii) επί της οδού Νέας Παραλιακής κατά το τμήμα από το ύψος του ταξιδιωτικού γραφείου “KOTSIS TRAVEL” έως το κατάστημα “Αλέκος”, εκτός από τις θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ.

iii) εντός του δημοτικού χώρου στάθμευσης (parking) έναντι Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, εκτός από τις θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ,iv) έμπροσθεν του επιβατικού σταθμού του κτηρίου 12, χώρος υποδοχής “WELCOME ΡΟΙΝΤ”.

Β. Αποκλειστικά για τη στάθμευση των δίκυκλων οχημάτων που συμμετέχουν στην διοργάνωση, παραχωρείται ο πλακόστρωτος χώρος έναντι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία “ΘΕΙΟΣ” (ανάμεσα από το πεζοδρόμιο και τον ποδηλατοδρόμο – ο χώρος που χρησιμοποιείται συνήθως για την διεξαγωγή των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων).

Γ. Την απαγόρευση διέλευσης κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος της 8ης Οκτωβρίου (Eurobank) έως τη διασταύρωση με την οδό Δαγκλή, πλήν των δίκυκλων οχημάτων που συμμετέχουν στην διοργάνωση και άμεσης επέμβασης οχημάτων (περιπολικά, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά κτλ) από ώρα 21:00 έως και 02:30′. 

Κατά την κρίση του ο Επικεφαλής Μέτρων Τάξης δύναται να αποφασίσει την τροποποίηση ωραρίου με γνώμονα την ασφάλεια του κοινού που θα διέρχεται των ανωτέρω οδών.

Δ. Την απαγόρευση διέλευσης παντός τροχοφόρου οχήματος επί της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας- Δρεπάνου από το σημείο “ΑΨΙΔΑ” μέχρι τον υποσταθμό της ΔΕΗ και στα δύο (02) ρεύματα κυκλοφορίας, πλην δίκυκλων οχημάτων που συμμετέχουν στην διοργάνωση, και άμεσης επέμβασης Αγολικά, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά κτλ) σε όλο το 24ώρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου