Μετά το φιάσκο του ποδηλατικού αγώνα, συναντήθηκαν με τους Χαρλεάδες... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Μετά το φιάσκο του ποδηλατικού αγώνα, συναντήθηκαν με τους Χαρλεάδες...

Μετά το φιάσκο του ποδηλατικού αγώνα, συναντήθηκαν με τους Χαρλεάδες...

"Συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (HDCH) πραγματοποίησε, την Παρασκευή 3 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Εμπορικών Δραστηριοτήτων κ. Δονάτο Μαρτίνη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Βασίλειο Γκόλια, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Super Rally 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας 24-28 Μαΐου 2023, με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας", αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Δήμου Ηγουμενίτσας και συνεχίζουν, αναφέροντας:

"Ο Δήμος Ηγουμενίτσας συνεχίζει να στηρίζει διοργανώσεις που συμβάλουν στην τουριστική προβολή του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής, αναδεικνύουν τις πολιτιστικές μας διαδρομές κι ενδυναμώνουν την τοπική μας οικονομία".

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από το φιάσκο του πανελλήνιου ποδηλατικού αγώνα ο οποίος είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Ηγουμενίτσα και συγκεκριμένα στο δασάκι, και τελικά μεταφέρθηκε στο Κιλκίς, επειδή στο δασάκι είχαν γίνει μικρές ζημιές και γκράφιτι από πιστιρικάδες, όπως επικαλέστηκε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων.

Κι επειδή, όποιος δε θέλει να εργαστεί, βγάζει φωτογραφίες από "συναντήσεις εργασίας" και τις μοιράζει στα ΜΜΕ, αυτό ακριβώς έκανε ακόμη μια φορά το παρεάκι του κ. Λώλου...

Επικοινωνιακή διαχείριση της αποτυχίας με προβολή μελλούμενων επιτυχιών, για τις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει τίποτα...

Αναμφίβολα, κάποιοι θα τσιμήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου