Ηγουμενίτσα: Μετά από δύο χρόνια του απάντησαν, ότι δεν μπορούν να του απαντήσουν ...έγκαιρα!!! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ηγουμενίτσα: Μετά από δύο χρόνια του απάντησαν, ότι δεν μπορούν να του απαντήσουν ...έγκαιρα!!!

Ηγουμενίτσα: Μετά από δύο χρόνια του απάντησαν, ότι δεν μπορούν να του απαντήσουν ...έγκαιρα!!!

Το Ελληνικό Δημόσιο έχει διαφορετική αίσθηση του χρόνου απ’ αυτή του μέσου πολίτη. Και κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία το επιβεβαιώνει!

Κάτοικος της Ηγουμενίτσας στις 19 Μαρτίου του 2021 –ναι του 2021- προχώρησε σε γραπτή καταγγελία για αυθαίρετη δόμηση. Η καταγγελία είχε γίνει στο αυτοτελές τμήμα ΥΔΟΜ του Δήμου Ηγουμενίτσας!

Πριν λίγες ημέρες έλαβε ταχυδρομικά ένα φάκελο. Έκπληκτος, αφού και ο ίδιος είχε ξεχάσει την καταγγελία πιστεύοντας ότι στο διάστημα που ακολούθησε έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι, διαπίστωσε ότι ήταν από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Δύο χρόνια μετά, το τμήμα ΥΔΟΜ του απαντά ότι… αδυνατεί να του απαντήσει έγκαιρα!

«Σε συνέχεια της ανωτέρω σχετικής αίτησης, σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας αδυνατεί να απαντήσει έγκαιρα, λόγω της διαχρονικής ανεπάρκειας προσωπικού, του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού ανοικτών υποθέσεων και της πολυπλοκότητας που παρουσιάζουν οι περισσότερες από αυτές, με αποτέλεσμα να απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός ημερών για την οριστική διεκπεραίωσή τους.

Επιπλέον οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καλούνται καθημερινά να εξυπηρετήσουν τους πολίτες είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του χρόνου εργασίας να αναλώνεται στην παροχή πληροφοριών και διευκρινίσεων.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνετε απαραίτητη» αναφέρεται στο έγγραφο που εστάλη δύο χρόνια μετά την καταγγελία!


Είναι απορίας άξιον αν τα δύο χρόνια ανήκουν στην κατηγορία του «έγκαιρου» κατά την ΥΔΟΜ Ηγουμενίτσας..

Είναι απορίας άξιον γιατί ο πολίτης πρέπει να γίνει κοινωνός του όγκου δουλειάς της υπηρεσίας που δεν μπορεί να τον εξυπηρετήσει..

Είναι απορίας άξιον αν η ίδια επιστολή, αποτελεί μία μόνιμη φόρμα με την οποία απαντά η υπηρεσία κα προς άλλους πολίτες..

Αυτό που είναι απολύτως βέβαιο είναι πως αν η καταγγελία του πολίτη για την κατασκευή αυθαίρετου ευσταθούσε αυτό θα έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα χρησιμοποιείται κιόλας.

Πάντως είναι παρήγορο που το ίδιο το προσωπικό της υπηρεσίας, αναγνωρίζει την… ανεπάρκεια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου