Τι συμβαίνει στο Θεσπρωτό;; - Το παρασκήνιο της παραμονής Ρότσα... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Τι συμβαίνει στο Θεσπρωτό;; - Το παρασκήνιο της παραμονής Ρότσα...

Τι συμβαίνει στο Θεσπρωτό;; - Το παρασκήνιο της παραμονής Ρότσα...

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Ν. Τσιάπου από τη θέση του Προέδρου του Θεσπρωτού -για λόγους υγείας, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό- πληροφορίες από διαφορετικές πηγές έκαναν λόγο για αποχώρηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα από το τιμόνι της ομάδας.

Για περισσότερο από 2 ημέρες η διοίκηση (;;;) δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο, εωσότου ανακοίνωσε, ότι ο Αργεντίνος τεχνικός θα παραμείνει στην ομάδα και ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα αποχώρησής του, απλώς δεν συμμετείχε στην αποστολή στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου για λόγους υγείας...!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κυκλοφορεί μια ίωση στην ομάδα του Θεσπρωτού, η οποία είναι γνωστή ως "οξεία αφραγκίτιδα"!

Εδώ και καιρό οι παίχτες διαμαρτύρονται, δεδομένου ότι δεν καταβάλλονται οι μισθοί τους ή καταβάλλονται μερικώς. Και είναι γνωστό ότι όταν σε μια ομάδα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αρχίζει και η γκρίνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το τελευταίο διάστημα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θεσπρωτός, Γ. Αραμπατζάκης βρίσκεται σε συνομιλίες με διάφορους επενδυτές και ποδοσφαιρικούς παράγοντες μήπως βρει λύση στην πιο σοβαρή κρίση που έχει να αντιμετωπίσει από την ημέρα που απέκτησε το σύλλογο.

Έτσι, φαίνεται πως αρχικά ήρθε σε συμφωνία με σχήμα παραγόντων, ώστε να αναλάβουν το μάνατζμεντ της ομάδας μέχρι τη λήξη της σεζόν, μήπως και καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Όμως, η επιλογή των προσώπων, βρήκε αντίθετο όχι μόνο τον Αργεντίνο τεχνικό -ο οποίος και δήλωσε ότι θα αποχωρήσει- αλλά και άλλα μέλη της οικογένειας του Θεσπρωτού...

Υπό αυτές τις εξελίξεις, ο μεγαλομέτοχος του Θεσπρωτού, ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει η ομάδα, ως έχει, την προσπαθειά της, κάνοντας μάλιστα λόγο και για μεταγραφική ενίσχυση το επόμενο διάστημα.

Δεν παύουν όμως οι διαδικασίες εξεύρεσης επενδυτή ή αγοραστή για την ομάδα, κυρίως από το εξωτερικό, δεδομένου ότι υπάρχει τουλάχιστον μία πρόταση με προοπτική...!

Το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις που θα καθορίσουν την πορεία του θεσπρωτικού συλλόγου...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου