Θεσπρωτία: Πρόσκληση προς τουριστικές επιχειρήσεις σε ενημερωτική διαδικτυακή συνεδρίαση για το SUPER RALLY 2023 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Θεσπρωτία: Πρόσκληση προς τουριστικές επιχειρήσεις σε ενημερωτική διαδικτυακή συνεδρίαση για το SUPER RALLY 2023

Θεσπρωτία: Πρόσκληση προς τουριστικές επιχειρήσεις σε ενημερωτική διαδικτυακή συνεδρίαση για το SUPER RALLY 2023

«Πρόσκληση σε ενημερωτική διαδικτυακή συνεδρίαση για το SUPER RALLY 2023!»

Προς: Επιχειρήσεις Τουρισμού Ν. Θεσπρωτίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη HARLEY DAVIDSON διοργανώνουν διαδικτυακή συνάντηση την προσεχή Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 στον ακόλουθο σύνδεσμο της πλατφόρμας WEBEX:


ή σε συντόμευση


Στη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας της Λέσχης κ. Λεόντιος Λεοντιάδης θα ενημερώσει για τις ενέργειες προετοιμασίας της λέσχης για το SUPER RALLY 2023, τη λειτουργία της ιστοσελίδας κρατήσεων και θα επιλύσει απορίες των συμμετεχόντων.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στη συνάντηση, να ενημερωθείτε για το γεγονός και να επιλύσετε τις όποιες απορίες σας.

Καθώς η συνάντηση θα στηριχθεί πάνω σε διαλογική συζήτηση μεταξύ του Γ.Γ. και των συμμετεχόντων σχεδόν από την έναρξή της, και αναλόγως της συμμετοχής και των αποριών που θα τεθούν και συζητηθούν ενδεχομένως να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα,

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους με τον Τουρισμό να είναι συνδεδεμένοι με την πλατφόρμα συνάντησης 5 λεπτά πριν την έναρξή της. Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή από τις 12:45.

Για να συμμετέχετε στη συνάντηση, δεν απαιτείται να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή webex στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, αλλά αρκεί αντιγραφή του συνδέσμου κι επικόλληση σε οποιοδήποτε φυλλομετρητή (Browser: Firefix, Chrome κλπ).

Παρακαλούμε κατά τη σύνδεσή σας να εισάγετε το όνομά σας και να έχετε το μικρόφωνό σας στη σίγαση. Δεν είναι απαιτούμενο να έχετε ανοιχτή την κάμερά σας.

Η συνάντηση θα καταγραφεί και prtscrn θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της εκδήλωσης σε επόμενο ΔΤ.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου