Μέχρι τη Δευτέρα οι εγγραφές στο Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Μέχρι τη Δευτέρα οι εγγραφές στο Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Μέχρι τη Δευτέρα οι εγγραφές στο Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Από το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ηγουμενίτσας (Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας) ανακοινώνεται η λειτουργία των παρακάτω ειδικοτήτων για την εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023

1. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
2. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού
3. Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ
4. Ζωγραφική Τέχνη
5. Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας

Οι εγγραφές στις παραπάνω ειδικότητες είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.
Οι ενδιαφερόμενοι για την ηλεκτρονική εγγραφή τους θα πρέπει να επισκεφτούν τον σύνδεσμο

Σας επισημαίνουμε ότι
· Δικαίωμα εγγραφής στα Δ.Ι.Ε.Κ. (Επίπεδο 5) έχουν μόνο απόφοιτοι ΓΕΛ, ΕΠΑ.Λ, καθώς, και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων (ΤΕΕ Β ́ κύκλου, ΤΕΛ) των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (Επίπεδο 4).
· Πτυχιούχοι ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ., μπορούν να εγγραφούν κατά περίπτωση στο Γ’ εξάμηνο φοίτησης σε συναφείς ειδικότητες με τον επαγγελματικό τομέα από τον οποίο αποφοίτησαν από ΕΠΑ.Λ., Τ.Ε.Ε Β΄ κύκλου ή Τ.Ε.Λ. Στην περίπτωση αυτή η διαδικασία εγγραφής δεν γίνεται ηλεκτρονικά, αλλά με απευθείας κατάθεση αίτησης των ενδιαφερομένων στα Ι.Ε.Κ. ενδιαφέροντός τους, τα οποία έχουν Γ’ εξάμηνο στις συναφείς ειδικότητες.

· Οι κάτοχοι ΒΕΚ των Ι.Ε.Κ. και του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας δύνανται να κατατάσσονται σε συναφείς ειδικότητες των Δ.Ι.Ε.Κ. με απαλλαγή από τα μαθήματα τα οποία έχουν ήδη διδαχθεί ή κατατάσσονται σε εξάμηνο πέραν του Α ́ και σε συναφείς ειδικότητες, υποβάλλοντας σχετική αίτηση από την 1η έως την 15η Σεπτεμβρίου 2022, στο Δ.Ι.Ε.Κ. που επιθυμούν να φοιτήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας στο τηλέφωνο 2665026987 και ώρες 14:00 έως 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου