Τι πρόβλημα έχεις με το σπίτι μου Γιάννη Λώλο; (Ανοιχτή επιστολή της Αγλαΐα Παπαζώη προς το δήμαρχο Ηγουμενίτσας) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Τι πρόβλημα έχεις με το σπίτι μου Γιάννη Λώλο; (Ανοιχτή επιστολή της Αγλαΐα Παπαζώη προς το δήμαρχο Ηγουμενίτσας)

Τι πρόβλημα έχεις με το σπίτι μου Γιάννη Λώλο; (Ανοιχτή επιστολή της Αγλαΐα Παπαζώη προς το δήμαρχο Ηγουμενίτσας)

Για δεύτερη φορά Γιάννη Λώλο με ρωτάς για την κατάσταση στο σπίτι μου.
Χθες (29-6-22) στο Δημοτικό Συμβούλιο, απευθυνόμενος σαφώς προς εμένα -"μια συγκεκριμένη κυρία"- με ρώτησες αν στο σπίτι μου τα έχω όλα εντάξει και αν έχω τις σκάλες... "κανονικά".
Επειδή ήθελα να ξέρω γιατί οι χώροι στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία στην παραλία του Αρίλλα οριοθετήθηκαν σε μέρη που δεν βολεύουν τους ανάπηρους, επειδή (ή "επειδής" όπως το λες εσύ) δεν ήξερες καν αν είναι έργο του Δήμου ή της Περιφέρειας, επειδή σε βόλευε να πας την κουβέντα αντί για τους χώρους στάθμευσης στη ράμπα που έφτιαξε η Περιφέρεια, επειδή σε βόλευε να παρουσιαστείς ως θύμα κάποιας που... "στοχεύει κάπου αλλού", επειδή, εν ολίγοις, είσαι ανίκανος ακόμα και για μια απλή αντιπαράθεση επιχειρημάτων και κρύβεσαι ως δειλός πίσω από τα δικαιώματα που σου δίνει η θέση σου, όπως αυτό του να μιλήσεις τελευταίος.

Η πρώτη φορά ήταν το 2015 όταν σε πλησίασα στην πλατεία του χωριού (της Πέρδικας) και σε ρώτησα τι θα γίνει με το πρόβλημα της υδροδότησης. Αντί απάντησης τότε με είχες ρωτήσει πάλι: "εσύ κυρία μου στο σπίτι σου τα έχεις όλα εντάξει;" Το θυμάσαι κυρ-Γιάννη; Εγώ δεν θα το ξεχάσω. Αλλά και να το ξεχνούσα, μου το θύμησες χθες. Γιατί η ποιότητα των ανθρώπων στην ηλικία μας δεν αλλάζει. Δεν περίμενα να καταλάβεις το πόσο χυδαία ήταν η ερώτησή σου, όσο και αν στο έχουν υπογραμμίσει κατά καιρούς.

Ε, ναι λοιπόν! Στο σπίτι μου, στο σπίτι που ενοικιάζω για τη διαμονή μου (γιατί εγώ δεν κονομάω τόσα όσα εσύ που κτίζεις συνέχεια όπως φαίνεται και στο πρόσφατο "πόθεν έσχες" σου) τα έχω όλα εντάξει και όλα καθαρά. Πεντακάθαρα. Και έχω βρει σπίτι χωρίς σκάλες γιατί έχω κινητική αναπηρία. Αλλά, γιατί "κόπτεσαι"; Μήπως θέλεις να με επισκεφθείς; Μήπως νομίζεις ότι το σπίτι μου είναι δημόσιος χώρος όπως η διψασμένη λόγω της πολυετούς σου αδιαφορίας και ανικανότητας Πέρδικα και όπως η παραλία του Αρίλλα όπου βάλατε τις θέσεις αναπήρων (και αν δεν τις έβαλε ο Δήμος θα έπρεπε να το κάνει) πάνω στο βουνό και πάνω από τη μεγαλύτερη σκάλα που κατεβαίνει στην αμμουδιά; ΔΕΝ θα με επισκεφθείς Γιάννη Λώλο γιατί είσαι ανεπιθύμητος για ευνόητους λόγους, αλλά ΚΑΙ γιατί το καθαρό μου σπίτι θέλω να παραμείνει καθαρό!

Και... μην μπεις στον κόπο να κλαψουρίσεις ότι δήθεν δεν είχες σκοπό να με προσβάλλεις και ότι σε παρεξήγησα και άλλες τέτοιες κοινότυπες ανοησίες, γιατί θα γίνεις εκτός των άλλων ΚΑΙ γελοίος.

Σε χαιρετώ με περιφρόνηση και ελπίζω του χρόνου ο Δήμος να απαλλαγεί από εσένα και τους ομοίους σου.

Αγλαΐα Παπαζώη,
Πέρδικα

Y.Γ. Σου απευθύνομαι ως απλή δημότης και όχι ως μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσπρωτίας, ούτε ως γραμματέας του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Νομού Θεσπρωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου