Εκλογές Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας Αττικής «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ» - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Εκλογές Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας Αττικής «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ»

Εκλογές Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας Αττικής «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ»

Οι εκλογές του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας Αττικής «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ», για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Πανηπειρωτική Σ.Ε., θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2022, όπως είχε αποφασισθεί ομόφωνα στη Γενική Συνέλευση της 7ης Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας, έχουν τα τακτικά μέλη, ειδικότερα: 

1) Οι γεννηθέντες στην Ήπειρο και οι σύζυγοί τους. 

2) Οι καταγόμενοι, είτε από πατέρα, είτε από μητέρα γεννηθέντες και καταγόμενοι στην Ήπειρο καθώς και οι σύζυγοί τους και οι κατευθείαν γραμμή απόγονοί τους, έχοντες συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία, είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή & εύρυθμη λειτουργία και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολιτιστική δράση και συνέχεια του Συλλόγου.

Με την παρούσα ανακοίνωση, κάνουμε παράλληλα κάλεσμα σε όλες τις Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες της πόλης μας, να πλαισιώσουν το Σύλλογο, για ένα δυναμικό ξεκίνημα πολιτιστικών δράσεων που θα έχουν σχέση τόσο με την Ήπειρο, όσο και με τη Νέα Ιωνία, την πόλη που ζούμε και εργαζόμαστε.

Οι υποψηφιότητες θα δηλώνονται εγγράφως, είτε δια ζώσης και κατόπιν επικοινωνίας με το τηλέφωνο 6972 334988 (κα ΛΙΑΠΗ Χρυσαυγή), είτε με αποστολή στο e - mail του Συλλόγου: syl.hpeirwtwn.ni@gmail.com (αρμόδιος παραλαβής: ΒΕΛΛΗΣ Ιωάννης). Δεκτές γίνονται μέχρι και την 15 Μαΐου 2022.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου