Βαριά εντός έδρας ήττα για το Θεσπρωτό από τον Αλμωπό (+ΒΙΝΤΕΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Βαριά εντός έδρας ήττα για το Θεσπρωτό από τον Αλμωπό (+ΒΙΝΤΕΟ)

Βαριά εντός έδρας ήττα για το Θεσπρωτό από τον Αλμωπό (+ΒΙΝΤΕΟ)
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΑΛΠΩΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-3

Κορυφαίος των φιλοξενούμενων και mvp του παιχνιδιού ήταν ο Χρήστος Ρόβας καθώς πέτυχε χατ τρικ ενώ ήταν και ο πιο δραστήριος και επικίνδυνος στον αγωνιστικό χώρο.

Απο την άλλη πλευρά ο Θεσπρωτός αν και ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι απειλώντας την εστία του Ντόκιτς στο 3ο λεπτό δέχτηκε πολύ νωρίς το πρώτο χτύπημα με τον Ρόβα να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 5ο λεπτό. Αυτό γέμισε με άγχος τους γηπεδούχους που προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά βρήκαν μπροστά τους μια πολύ καλή ομάδα με συμπαγή άμυνά που ήταν δύσκολο να τη διασπάσουν.

Ο Αλμωπός έπαιξε με αντεπιθέσεις και σε μια απο αυτές στο 22΄ο Ρόβας βρήκε στόχο (0-2) παγώνοντας το στάδιο για 2η φορά δίνοντας αέρα 2 γκολ στους φιλοξενούμενους. Ο Θεσπρωτός πίεσε και κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Γεωργούση στο 34΄αλλα ο διαιτητής μετά απο υπόδειξη του βοηθού ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα στην απόφαση αυτή.


Στην επανάληψη ο Θεσπρωτός μπήκε δυνατά ώστε να βρει ένα γρήγορο τέρμα αλλά δεν τα κατάφερε και σα να μην έφτανε αυτό, ο Ρόβας χτύπησε ξανά πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ (0-3) στο 58΄μετα από λάθος στην άμυνα του Θεσπρωτού δίνοντας ακόμη ένα χαστούκι στην ομάδα του Ρότσα. Οι αλλαγές που έγιναν δεν ήταν ικανές να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια δίκαιη ήττα απο το συγκρότημα του Τυριακίδη, που έπαιξε καλύτερα. Οι κιτρινόμαυροι πλέον θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στο Βόλο (Γηπ. Νεάπολης) απέναντι στη Νίκη Βόλου που ήρθε ισόπαλη (0-0) στην Ξάνθη με τον ΑΟΞ.

Το φιλμ της αναμέτρησης:
Σουτ του Κωνσταντίνου στο 4’ μπλοκάρει ο Ντόκιτς
Γκολ 0-1: Ο Αλμωπός στην πρώτη του στιγμή στο παιχνίδι ανοίγει το σκορ στο 5’ με τον Ρόβα μετά απο σέντρα του Τριανταφυλλάκη.
Στο 9’ σουτ του Ρόβα στα χέρια του Κίναλη η μπάλα.
Σουτ του Κωνσταντίνου στο 16’ δίπλα απο το κάθετο δοκάρι η μπάλα.
Στο 20’ κεφαλιά του Βασιλάκη πέφτει και μπλοκάρει ο Ντόκιτς.
Γκολ 0-2: Στο 22’ ο Ρόβας παγώνει για δεύτερη φορά το Στάδιο Ηγουμενίτσας καθώς με σουτ γράφει το 0-2 για τον Αλμωπό.
Στο 32’ δυνατό σουτ του Βαλιέντε άουτ η μπάλα.


Γκολ οφσάιντ: Στο 34’ Θεσπρωτός σκοράρει με τον Γεωργούση αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ. (Έντονες διαμαρτυρίες απο τους γηπεδούχους για την υπόδειξη του επόπτη)
Δοκάρι ο Θεσπρωτός: Στο 40’ κόρνερ του Γεωργούση, ο Βασιλάκης παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Σουτ του Τριανταφυλλάκη στο 44’ μπλοκάρει ο Κίναλης.
Γκολ 0-3: Στο 58’ Ρόβας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κίναλη και με πλασέ έγραψε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 71’ κεφαλιά του Γώγου πάνω απο το δοκάρι του Ντόκιτς η μπάλα.
Σουτ του Σαραντίδη στο 80’ σε κόρνερ ο Ντόκιτς.
Στο 87’ σουτ του Ρομέρο μπλοκάρει ο Ντόκιτς.

Συνθέσεις:
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Στεργίου, (70’ Πατσέκο), Γκανσιέρ, (46’ Ρομέρο), Ντ’Αλέσιο, Ζιώγας, (70’ Μαρτίνεζ), Κωνσταντίνου, (46’ Γώγος), Γεωργούσης, (46’ Μπονίγια), Σαραντίδης, Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

Αλμωπός (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, (75’ Μπακουτσής), Γιαλαμούδης, Σουλιώτης, (61’ Ρουσσάκης), Σέχου, Κολλαράς, Ζαχαρός, (68’Πατσιαβούρας), Πέττας, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, (61’ Κέρθι), Γιουκούδης, (75’ Ρίβας).

Βίντεο με τα γκολ του αγώνα

ΠΗΓΗ: theball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου