Θεσπρωτός και Απόλλων Πόντου τίμησαν τον Άλκη - Ήττα για το Θεσπρωτό - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Θεσπρωτός και Απόλλων Πόντου τίμησαν τον Άλκη - Ήττα για το Θεσπρωτό

Θεσπρωτός και Απόλλων Πόντου τίμησαν τον Άλκη - Ήττα για το Θεσπρωτό

Ούτε χθες η ομάδα του Χ. Ρ. Ρότσα κατάφερε να πάρει τη νίκη ή έστω το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου αυτή τη φορά και παρόλο που προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Σπύρου Βασιλάκη.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά.


Αρχικά ο Νόμο στο 63’ αν και δεν κατάφερε να νικήσει σε πρώτο χρόνο τον Κίναλη από την άσπρη βούλα (αφού ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού απέκρουσε), πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των κιτρινόμαυρων.
Ένα λεπτό αργότερα (στο 65’) ένα πολύ δυνατό σουτ του Ρούνεϊ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κίναλη και διαμόρφωσε το 1-2.


Στη συνέχεια ο Θεσπρωτός δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Πίτκα για δεύτερη φορά με το 1-2 να παραμένει ως τη λήξη του αγώνα.

Θεσπρωτός και Απόλλων Πόντου πρίν την έναρξη του αγώνα τίμησαν τον δολοφονηθέντα Άλκη Καμπάνο.
Μια φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη και τη φράση ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ κράτησαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων τιμώντας τη μνήμη του.


Συνθέσεις:

Θεσπρωτός: Κίναλης, Ντ’ Αλέσσιο, Γώγος (70′ Ρομέρο), Βασιλάκης, Βαλιέντε, Ζιώγας, Πούφλης (46′ Γκρανσιέρ), Ραμίρεζ (46′ Δημήτρουλας), Λύγκας (61′ Βαταμίδης), Γεωργούσης (61′ Μπονίγια), Σαραντίδης

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμανσέκο, Σουντουρά (76′ Ιντζίδης), Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ (91′ Εσαλό), Νόμο, Νάσσερ, Καλογέρης, Φράγκος (66′ Λουφάκης), Εσσουμά.

ΠΗΓΗ: theball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου