Περίφημος Θεσπρωτός 0-0 με Ξάνθη - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Περίφημος Θεσπρωτός 0-0 με Ξάνθη

Περίφημος Θεσπρωτός 0-0 με Ξάνθη

Τα έδωσαν όλα οι παίκτες του Θεσπρωτού και πήραν ένα πανάξιο Χ

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ζωηρά το παιχνίδι, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ

Στο 11′ ο Γκαβριτς βρήκε χώρο για ένα απειλητικό σουτ, η μπάλα κόντραρε όμως και πέρασε δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ, στην πρώτη μεγάλη στιγμή του ματς.
Ο Ραμίρεζ στο 16′ είχε την πρώτη καλή τελική του Θεσπρωτού, με τον Ίτζο να μπλοκάρει το δυνατό σουτ του.
Η Ξάνθη με τον Τσέλιο στο 30′ είχε ένα επικίνδυνο σουτ, το οποίο ο Κίναλης κατάφερε να πέσει στη γωνία του και να το εξουδετερώσει.
Ο Γεωργούσης στο 33′ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθεια του, χάνοντας την ισορροπία του προ του Ίτζο.
Ένα λεπτό μετά την είσοδό στο ματς, στο 39′, ο Γκινσάρι βρέθηκε απέναντι από τον Κίναλη, μετά από πάσα του Αλί Μπαμπά, αλλά ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού έδιωξε με υπερένταση το σουτ του.

Ο Γκάβριτς στο 56′ απείλησε με ένα καλοτραβηγμένο φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα όμως πέρασε απ όλα τα σώματα και έφυγε ελάχιστα άουτ.
Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο β μέρος σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, με την επόμενη καλή φάση του αγώνα να καταγράφεται στο 72′ με τον Αλί Μπαμπά να σουτάρει άστοχα από καλή θέση.

Λίγο έλειψε στο 77′ ο Δημήτρουλας να εκμεταλλευτεί το σοβαρό λάθος του Ίτζο, με τον παίκτη του Θεσπρωτού να κλέβει την μπάλα και τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να τον μαρκάρει μέσα στην περιοχή, αποτρέποντας ένα σίγουρο Θεσπρωτικό γκολ, στην πιο μεγάλη τους ευκαιρία στο ματς.
Με τη συμπλήρωση των 90 ο Αλί Μπαμπά βρέθηκε απέναντι από τον Κίναλη, όμως ο Δημήτρουλας με σωτήρια επέμβαση απέτρεψε το 0-1.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Τσιλικας (Αιτ/νιας)
Κίτρινες: Βαλιέντε – Γκάβριτς, Μιχαήλ

Συνθέσεις:
Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης (89′ λ.τ Γώγος), Στεργίου (46′ Κωνσταντίνου), Γκανσιέρ, Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης (69′ Δημήτρουλας), Ρομέρο (46′ Λύγκας), Μπονίγια (69′ Σαραντίδης), Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

Ξάνθη (Βούλιτς): Ίτζο, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Θυμιάνης (39′ λ.τ. Γκινσάρι), Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά, Γκόμεζ, Τσέλιος (83′ Μονρόζ), Δόρης, Ουνγιαλίδης.

ΠΗΓΗ: theball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου