Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Μηλιώνης - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Μηλιώνης

Ηγουμενίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Μηλιώνης

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Μηλιώνης, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην πόλη της Ηγουμενίτσας κι όχι μόνο.

Ιδιαίτερα γνωστός την τοπική κοινωνία ως ένας από τους παλιούς έμπορους της περιοχής. Κοινωνικός και εξωστρεφής άνθρωπος με συμμετοχή στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας εκφράζει με επιστολή του, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του συναδέλφου Θανάση Μηλιώνη, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος και επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

6 Νοεμβρίου 2021
Το ΔΣ του ΕΣΗ

Εκφράζουμε με τη σειρά μας, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στους πολυπληθείς επιστήθιους φίλους του. Αιωνία η μνήμη του!

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Κυριακή 7 Νοεμεβρίου κα ώρα 1:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Ηγουμενίτσα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot