Γιάννης Λώλος: "Μας έχουν βαρεθεί τα καφενεία..." (+ΒΙΝΤΕΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Γιάννης Λώλος: "Μας έχουν βαρεθεί τα καφενεία..." (+ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Λώλος: "Μας έχουν βαρεθεί τα καφενεία..." (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια ωμή παραδοχή του τρόπου που λειτουργεί η δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας, προέβη ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

Αφορμή στάθηκε η κριτική του κ. Γόγολου προς το Δήμαρχο για το θέμα της υδροδότησης της Πέρδικας που εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Στο σχόλιο του κ. Γόγολου ότι ο Δήμαρχος κρύβεται και δεν ακούει τα προβλήματα των δημοτών, ο Δήμαρχος απάντησε ως εξής: "Εμείς δεν κρυβόμαστε, όλη μέρα στην πιάτσα είμαστε. Μας έχουν βαρεθεί τα καφενεία..."

Πάνω στην ένταση ο κ. Λώλος παραδέχτηκε τον τρόπο που λειτουργεί η δημοτική αρχή, από το καφενείο... Δεν ψέγουμε το Δήμαρχο για το γεγονός ότι είναι θαμώνας των καφενείων. Αυτό θετικό είναι, εφόσον συζητάει με κόσμο και ακούει τα ζητήματα των δημοτών, "σπάει και κανα φράγκο" (του το παρεχομάστε αυτό). Να πιάνει το "σφυγμό" της πόλης, ανάμεσα στα παράνομα τραπεζοκαθίσματα, που κάποτε δήλωνε πως ...θα βάλει τάξη. 
Το πρόβλημα είναι, ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από το καφενείο...

Για το πρόβλημα της υδροδότησης της Πέρδικας, τοποθετήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Λώλου, πρώην Κοινοτάρχης Πέρδικας και πρώην Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Πάκος. Ο οποίος τόνισε ότι δεν βρήκε ανταπόκριση από τη ΔΕΥΑΗ, ενώ τους πρότεινε συγκεκριμένη λύση πριν λίγα χρόνια... Αλλά μάλλον τότε ο κ. Λώλος ήτανε στο καφενείο...

Πιθανώς, ο κ. Λώλος, όταν τόνισε ότι "δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα" αναφερότανε στη διαλυμένη παράταξη του κ. Γόγολου. Μια προσωπική κόντρα με ...όρια όμως (θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο γι' αυτό το θέμα). Ακούμε κι εμείς όμως κε. Δήμαρχε...

Όπως και να 'χει, είναι προκλητικό ένας Δήμαρχος να δηλώνει ότι τον έχουνε βαρεθεί τα καφενεία, την ώρα που έχει χάσει τη μισή πόλη μέσα από τα χέρια του (βλέπε χερσαία ζώνη) κι αυτός για να υπερασπιστεί το κόμμα του και να μη χάσει τη θέση του στο "καφενείο των αρίστων" συνεχίζει με κουτοπονηριές να παραπλανά το λαό της Ηγουμενίτσας για ζωτικά ζητήματα της περιοχής.

Το μόνο βέβαιο, είναι ότι, σε λίγα χρόνια που δεν θα είναι Δήμαρχος δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί στα καφενεία της Ηγουμενίτσας, εφόσον υλοποιηθούν τα σχέδιά του... 

'Αλλωστε, πόσοι από τους πρώην Δημάρχους, Νομάρχες, Βουλευτές και λοιπούς πολιτικούς παράγοντες της Θεσπρωτίας που διαμόρφωσαν τις σημερινές συνθήκες, κυκλοφορούν στα καφενεία της Ηγουμενίτσας;;; Μάλλον έχουν τους λόγους τους να κρύβονται... 
Ας τα χαρεί τα καφενεία λοιπόν ο κ. Λώλος, για το λίγο διάστημα που του απομένει ως Δήμαρχος...

(Δείτε στο πρώτο βίντεο, το συγκεκριμένο απόσπασμα με τη δήλωση του κ.Λώλου και στο επόμενο μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα συμπεράσματα δικά σας!)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου