Γ. Γόγολος: "Η Πέρδικα θα… πίνει νερό και φέτος το καλοκαίρι, στο “όνομα” του κ. Μήτση" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Γ. Γόγολος: "Η Πέρδικα θα… πίνει νερό και φέτος το καλοκαίρι, στο “όνομα” του κ. Μήτση"

Γ. Γόγολος: "Η Πέρδικα θα… πίνει νερό και φέτος το καλοκαίρι, στο “όνομα” του κ. Μήτση"

Γιάννης Κ. Γόγολος Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας
Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η Πέρδικα θα… πίνει νερό και φέτος το καλοκαίρι, στο “όνομα” του κ. Μήτση

Η Πέρδικα για έναν ανεξήγητο λόγο φαίνεται, ότι τιμωρείται από τη Δημοτική Αρχή. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αντιμετώπιση του προβλήματος νερού που υπάρχει.

Η περιοχή ως αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός, ως προορισμός με απεριόριστες δυνατότητες στον εναλλακτικό τουρισμό, εν μέσω πανδημίας, εν μέσω τουριστικής περιόδου, βρίσκεται σε “πόλεμο”. Σημ. Η έλλειψη νερού ήταν αιτία “πολέμου” από τον καιρό που οι άνθρωποι κατοικούσαν σε σπήλαια.

Επειδή αναφέρθηκα σε πόλεμο θα κάνω χρήση της ρήσης του Μ. Ναπολέοντα : «Όποιος θέλει μπορεί… και όποιος μπορεί υποχρεούται..»

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 2.06. τέθηκε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης για μια ακόμη φορά, το πρόβλημα του νερού στην Πέρδικα. Θέλαμε να ακούσουμε από τα πλέον επίσημα χείλη του Δημάρχου και του έμμισθου προέδρου της ΔΕΥΑΗ τις απόψεις τους.

Αγαπητοί συμπολίτες, όσοι δεν γνωρίζετε διαβάστε περιληπτικά και αποσπασματικά, τι ειπώθηκε για το πρόβλημα της λειψυδρίας στην Πέρδικα.

κ. Λώλος : Το γνωρίζουμε το πρόβλημα και ήδη έχουμε στείλει τα συνεργεία μας για την αποκατάσταση των προβλημάτων….. Γιατί κόπτεστε τόσο πολύ για την Πέρδικα; ….Το πρόβλημα του νερού ήταν εδώ και δεκάδες χρόνια στην περιοχή…. Αν δεν βρίσκετε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο για να τον ρωτήσετε, εγώ δεν ξέρω που είναι, ήταν σε καραντίνα …. Εμείς έχουμε κάνει σε χρόνο d.t. (differential of time) μελέτη για την επίλυση του προβλήματος…

Αλήθεια, πως ορίζει ο ίδιος το initial time για το differential of time που επικαλείται; Δεν έπρεπε να είναι ο χρόνος ανάληψης των καθηκόντων του 7 χρόνια πριν;

Και συνεχίζει θυμωμένος :

Σας προκαλώ κύριοι, να πάρουμε δάνειο 4.000. 000 από το Παρακαταθηκών και Δανείων για επιλύσουμε το πρόβλημα….Ιδού η Ρόδος, ιδού και το …πήδημα…Σας προκαλώ κύριοι, έχετε τα κότσια;

Ευτυχώς πολύ γρήγορα ο Δημ. Σύμβουλος κ. Πάκος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ …τον «μάζεψαν» με την τοποθέτησή τους, ότι δεν είναι αναγκαία η λήψη δανείου.
…και επαναπαύθηκε στην Καρέκλα του Δημάρχου !

κ. Μήτσης Σωτ. Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ: Το δίκτυο ύδρευσης της Πέρδικας, έχει να αλλαχθεί εδώ και 40 χρόνια….Οι πολίτες της Πέρδικας ξέρουν καλά ότι η ΔΕΥΑΗ ήδη έχει στείλει συνεργείο για την αποκατάσταση των βλαβών… Το πρόβλημα περιορίζεται στον Αρίλλα και άλλη μια περιοχή ….Εμείς κάναμε σε χρόνο ρεκόρ (ποιός έχει το προηγούμενο ρεκόρ αλήθεια;) μελέτη και περιμένουμε χρηματοδοτικό εργαλείο να το εντάξουμε… και εν συνεχεία διέκοψε την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω τεχνικού προβλήματος.

κ. Πάκος Δημ.: Προς αποκατάσταση της αλήθειας, (αναρωτιόμαστε ποιός είχε πει ψέματα επί του θέματος;) από το 2007 έως το 2009 έγινε αλλαγή του παλαιού δικτύου ύδρευσης της Πέρδικας μήκους 18 km. Πέραν αυτού η νέα γεώτρηση που έγινε μπορεί να δώσει νερό σε δύο χωριά σαν την Πέρδικα…Το 2017, όντας αντιδήμαρχος Πέρδικας, προσπάθησα να έλθω σε επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΑΗ για το πρόβλημα, αλλά δεν υπήρχε κώδικας επικοινωνίας..Στη συνέχεια συνέταξα επείγον έγγραφο επικαλούμενος έκτακτη ανάγκη …αλλά και πάλι δεν βρήκα ανταπόκριση…Το πρόβλημα λειψυδρίας της Πέρδικας λύνεται με πιο απλούς τρόπους αν το θέλουμε…

Φίλες και φίλοι

Η Πέρδικα έχει σοβαρό πρόβλημα με το νερό. Δοκιμάζονται οι πολίτες και οι επιχειρήσεις. Δυσφημείται το τουριστικό προϊόν και υποβαθμίζεται η περιοχή.

Είναι ευθύνη της Δημοτικής Αρχής να επιλέξει τον τρόπο που θα το επιλύσει. Ήταν υποχρέωση της το πρόβλημα να λυθεί από …χθες.

Κύριε Δήμαρχε. Σταματήστε να βλέπετε τους κατοίκους της Πέρδικας ως «καθολικώς διαμαρτυρόμενους» χωρίς αιτία. Σταματήστε να θεωρείτε αντιπολιτευτικό μένος, κάθε ανάδειξη προβλήματος στο Δήμο Ηγουμενίτσας. Ο κ. Πάκος και πολίτες που σας ψήφισαν και σας έβαλαν στη θέση που βρίσκεστε, δεν κάνουν “ στείρα” αντιπολίτευση. Το πρόβλημά τους αναδεικνύουν!

Επισκεφθείτε μερικά σπίτια, μιλήστε με επαγγελματίες, ξεπεζέψτε από το άλογο της εξουσίας, μην υποτιμάτε τους απλούς πολίτες…Ο θυμόσοφος λαός το έχει αναδείξει με μια παροιμία που οφείλουν να γνωρίζουν οι κατέχοντες εξουσία.

Πάτε στα κομματικά ή πολιτικά σας στα γραφεία να επικοινωνήσετε το μείζον πρόβλημα. Πείτε το και στην κ. Αγγελοπούλου... και εν ανάγκη, καλέστε το «θεό» που είναι «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών». Γνωρίζετε άλλωστε καλά, πως όλα τα προβλήματα λύνονται… κατόπιν ενεργειών του !

Δώστε λύση τώρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου