Με Θεσπρωτική συμμετοχή το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021

Με Θεσπρωτική συμμετοχή το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25

Με Θεσπρωτική συμμετοχή το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 6 Ιουνίου 2021 οι εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Λιπάσματα του Δήμου Δραπετσώνας

Η έναρξη του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου με χαιρετισμούς πληθώρας προσωπικοτήτων διεθνούς εμβέλειας όπως ο Νόαμ Τσόμσκι, ο Σλαβόι Ζίζεκ, η Ναόμι Κλάιν, ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ο Ραφαέλ Κορέα, Λούλα, ο Κεν Λόουτς, Μπράιαν Ίνο, η Μπεράλ Μάντρα, η Καρόλαιν Λούκας, ο Ερτουγρούλ Κιουρκτσού, ο Φερνάντο Χαντάντ και η Νίκη Άστον.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω από 100 σύνεδροι και να αναπτύξουν τις προτάσεις τους για την παιδεία, την υγεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, το περιβάλλον, την οικονομία, τον τουρισμό και πολλά άλλα. Οι διαδικασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με την έγκριση, με ποσοστό 92,48% του συνόλου, των πολιτικών θέσεων του ΜέΡΑ25.

Το συνέδριο έκλεισε με την ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και την εξαιρετική συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη και Σπύρου Γραμμένου.

Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος μέλη του ΜέΡΑ25 από όλη την επικράτεια και τοποθετήθηκαν περίπου το 1/4 των συνέδρων. Οι σύνεδροι προέρχονταν από όλες τις ηλικιακές ομάδες και υπήρχε ισότιμη εκπροσώπηση όλων των φύλων. Όσοι σύνεδροι δεν κατάφεραν να συμμετέχουν δια ζώσης, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Από το νομό Θεσπρωτίας και την Οργάνωση Βάσης Ηγουμενίτσας συμμετείχαν μεταξύ άλλων τα δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, Γεωργία Παπάζογλου και Κωνσταντίνος Μπακάλης, ο οποίος είχε την τιμή να συμμετέχει στο προεδρείο του συνεδρίου.

Η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΜέΡΑ25 Θεσπρωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot