Ηγουμενίτσα: Καταγγελία αριστερών οργανώσεων για φασιστικές προκλήσεις - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Ηγουμενίτσα: Καταγγελία αριστερών οργανώσεων για φασιστικές προκλήσεις

Ηγουμενίτσα: Καταγγελία αριστερών οργανώσεων για φασιστικές προκλήσεις 

Καταγγέλλουμε στο λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία τη φασιστική επίθεση ενάντια σε πανό και ταμπλό αριστερών οργανώσεων και σωματείων που καλούσαν στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης 6 Μάη για να τιμηθεί η Εργατική Πρωτομαγιά στην Ηγουμενίτσα.

Τα φασιστικά θρασίμια περιφέρονται «εν κρυπτώ» στην πόλη, κατεβάζοντας απεργιακά καλέσματα, σπάζοντας ταμπλό και κρεμώντας πανό με αντικομμουνιστικό περιεχόμενο, αποδεικνύοντας ότι έρχονται να συμπληρώσουν -κάνοντας «τη βρώμικη» δουλειά- την επίσημη πολιτική του συστήματος και της κυβέρνησης, που έχει βάλει στο στόχαστρο τον «εχθρό λαό». Στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν δημοκράτες πολίτες, κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες που αντιστέκονται.

Οι φασιστικές ομάδες, ως μαντρόσκυλα του συστήματος, τρέφονται και ξεθαρρεύουν από την αντιδραστική πολιτική της φτώχιας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, της άγριας καταστολής και του τσακίσματος λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Τρέφονται και ξεθαρρεύουν με την ακροδεξιά αντικομμουνιστική ρητορική κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών και παρά τη δικαστική καταδίκη της Χ.Α.

Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα περάσουν! Οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα βαδίσουν πιο αποφασιστικά στο δρόμο του αγώνα και στην πορεία αυτή θα σπάσουν την τρομοκρατία του συστήματος, θα τσακίσουν το φασισμό. Οφείλουν να αποκαλύψουν τη φασιστική ιδεολογία με όποιον μανδύα και να παρουσιάζεται υπερασπιζόμενοι τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας. Να δώσουν τη μάχη να καταδικαστούν ολοκληρωτικά ο φασισμός και τα εθνικιστικά - ρατσιστικά παρακλάδια του.

Καλούμε το λαό να συμμετέχει μαζικά στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη 10 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, διαδηλώνοντας ενάντια στην αντιλαϊκή πανεργατική επίθεση.

ΚΚΕ (μ-λ)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Μ Λ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου