Σαφέστατος ο Αντιδήμαρχος... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Σαφέστατος ο Αντιδήμαρχος...

Σαφέστατος ο Αντιδήμαρχος...

Σαφέστατος... ήταν ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας, Κώστας Ελευθέριος, σε δελτίο Τύπου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Αναφέρει σχετικά:

Λειτουργία λαϊκών αγορών Δήμου Ηγουμενίτσας
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΦΕΚ 843 τ. Β΄/03-03-2021 περί λειτουργίας των λαϊκών αγορών, σας ενημερώνουμε ότι οι λαϊκές αγορές του Δήμου μας θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.
Κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας για τήρηση με σοβαρότητα και προσήλωση των μέτρων που είναι σε ισχύ.
Ο Αντιδήμαρχος
Κώστας Ελευθέριος

Με λίγα λόγια, ο αρμόδιος για τις λαϊκές αγορές αντιδήμαρχος, έστειλε για ενημέρωση των δημοτών, ένα δελτίο Τύπου στο οποίο δεν αναφέρει ποια μέτρα ισχύουν, αλλά θα πρέπει οι δημότες να ψάξουνε το αντίστοιχο ΦΕΚ για να μάθουν αν και πως μπορούν να πάνε στη λαϊκή να αγοράσουνε κρεμμύδια... Τόση γνώση και ενδιαφέρον...

Και μπορεί το θέμα των λαϊκών αγορών, να φαντάζει κάπως ασήμαντο ή δευτερεύον για ορισμένους, αλλά είναι ενδεικτικό για τη γενικότερη στάση των τοπικών φορέων και αρχών. Το πόση γνώση έχουν για τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες και πόσο κόπο αφιερώνουν για να μάθουν και να ενημερώσουν.

Το τελευταίο διάστημα με τις συνεχείς αλλαγές των μέτρων στη Θεσπρωτία, οι περισσότεροι φορείς, αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Περίμεναν να τα διαβάσουν από τα ΜΜΕ για να αναπαράξουν σε δικό τους δελτίο τύπου.

Το λεγόμενο "copy - paste", όμως δεν είναι αρκετό για να βρίσκεται κάποιος σε θέση ευθύνης. Ή όχι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου