Το σήκωσε η Μιχαέλα στη Μαγιόρκα - Χωρις να χάσει ούτε ενα σετ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Το σήκωσε η Μιχαέλα στη Μαγιόρκα - Χωρις να χάσει ούτε ενα σετ

Το σήκωσε η Μιχαέλα στη Μαγιόρκα - Χωρις να χάσει ούτε ενα σετ

Η Μιχαέλα Λάκη δεν έχασε ούτε ένα σετ όλη την εβδομάδα στη Μαγιόρκα και κατέκτησε το διεθνές J3 τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε στην ακαδημία του Rafael Nadal.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στον σημερινό τελικό του Rafa Nadal Academy by Movistar Junior II η Μιχαέλα Λάκη, η οποία επιβλήθηκε της Lucia Peyre (#229 ITF) από την Αργεντινή με 6-1, 6-2 και κατέκτησε τον τίτλο στη διοργάνωση της 3ης κατηγορίας του ITF World Tennis Tour Juniors.

Ήταν μια φανταστική εβδομάδα για τη Μιχαέλα, που δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 5 αναμετρήσεις, στα σκληρά γήπεδα των εγκαταστάσεων της Rafa Nadal Academy, όπου και διεξήχθη το τουρνουά τενις.

Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει την Ιταλίδα Georgia Pedone (#198 ITF) με 6-1, 6-3, στον 2ο γύρο την Τσέχα Kristyna Tomajkova (#197 ITF) με 6-2, 6-1, στα προημιτελικά την Ισπανίδα Carolina Gomez (#276 ITF) με 6-0, 6-1 και στα ημιτελικά την Τσέχα Nikola Bartunkova (#140 ITF) με 6-2, 6-3.

Αυτό ήταν το πρώτο τουρνουά στη χρονιά για τη Μιχαέλα, που στο ξεκίνημα της χρονιάς σκαρφάλωσε στο Νο.89 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια της ITF και θα μπορούσε να λάβει μέρος στο Australian Open, όμως έχασε τη μεγάλη αυτή ευκαιρία καθώς φέτος τα juniors ακυρώθηκαν στο αυστραλιανό Grand Slam εξαιτίας της πανδημίας.

Στόχος φυσικά παραμένουν τα σημαντικότερα τουρνουά juniors στον κόσμο, στα οποία θα τη δούμε πολύ σύντομα να αγωνίζεται.
Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος της καριέρας της σε διοργάνωση της ITF, μετά από τα τουρνουά της Μυτιλήνης (J5, 2018), της Ρόδου (J5, 2018), των Ιωαννίνων (J4, 2019) και της Λευκωσίας (J3, 2019).

ΠΗΓΗ: www.paramythia-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου