Οι πυροσβέστες του κλιμακίου Φιλιατών ευχαριστούν τον αποστρατευθέντα Διοικητή τους, Λεωνίδα Γκιόκα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Οι πυροσβέστες του κλιμακίου Φιλιατών ευχαριστούν τον αποστρατευθέντα Διοικητή τους, Λεωνίδα Γκιόκα

Οι πυροσβέστες του κλιμακίου Φιλιατών ευχαριστούν τον αποστρατευθέντα Διοικητή τους, Λεωνίδα Γκιόκα

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Φιλιατών ευχαριστεί και συγχαίρει τον αποστράτευθεντα Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας Λεωνίδα Γκιόκα, εκπροσωπώντας το σύνολο των πυροσβεστικών υπαλλήλων του πυροσβεστικού κλιμακίου Φιλιατών μόνιμων και εποχικών. 

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον μέχρι χθες διοικητή μας (για πάντα στις καρδιές μας) και σήμερα αποστρατευθέντα Διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών νομόυ Θεσπρωτίας ε.α κ. Λεωνίδα Γκιόκα, ο οποίος από ιδρύσεως του κλιμακίου, ως ανώτερος και μετά ως ανώτατος αξιωματικός ήταν πάντα δίπλα μας, πρώτα σαν φίλος και μετά σαν συνεργάτης στην εξέλιξή μας σαν υπαλλήλους και πολύτιμος αρωγός στην αναβάθμιση του κλιμακίου υπήρξε πάντα ο αρχηγός σε κάθε πρόβλημά μας από όποιο πόστο της ιεραρχίας κι αν πέρασε. 

Διοικητή και φίλε Λεωνίδα, σε ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα μας έχεις μάθει και όσα έχεις προσφέρει. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτύπωμά σου είναι ανεξίτηλο και στους διαδόχους στην Πυροσβεστική οικογένεια. 
Σε ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ως συνταξιούχος πλέον, αλλά φίλος για πάντα και Διοικητής μας. 

Κωνσταντίνος Πάντος 
Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών
Εκ μέρους των πυροσβεστών του πυροσβεστικού κλιμακίου Φιλιατών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot