Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε Ηγουμενίτσα και Παξούς - Κατασχέθηκαν 17 δενδρύλλια κάνναβης - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε Ηγουμενίτσα και Παξούς - Κατασχέθηκαν 17 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε Ηγουμενίτσα και Παξούς - Κατασχέθηκαν 17 δενδρύλλια κάνναβης 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών 

Κατασχέθηκαν (17) δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 

Συνελήφθησαν χθες (11-10-2020) σε περιοχές της Θεσπρωτίας και των Παξών Κέρκυρας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Παξών, αντίστοιχα, δύο ημεδαποί που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το μεσημέρι αστυνομικοί της Ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνέλαβαν ημεδαπό οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -7,7- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών είχε προμηθευτεί από έτερο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας στους Παξούς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παξών και από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του κατασχέθηκαν (17) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -80- εκατοστά έως -2- μέτρα. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου