Τι συζητήσατε κύριοι;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Τι συζητήσατε κύριοι;;;

Τι συζητήσατε κύριοι;;;

Ακόμη μια συνάντηση είχανε πολιτικοί εκπρόσωποι της Θεσπρωτίας με τον υπουργό Ναυτιλίας για θέματα που αφορούν την περιοχή μας.
Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ο Βουλευτής ΝΔ Θεσπρωτίας, Βασίλης Γιόγιακας με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο επισκέφθηκαν τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.
Για τη συνάντηση (που δεν ξέρουμε πότε πραγματοποιήθηκε) ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση, ούτε από το Βουλευτή, ούτε από το Δήμαρχο.

Ο κ. Γιόγιακας έκανε χθες (1/7) την παρακάτω ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook...!
"Με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο συναντήσαμε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη για τα θέματα της χερσαίας ζώνης και της επέκτασης των δραστηριοτήτων του ΟΛΗΓ, με έμφαση στο έργο της Μαρίνας Ηγουμενίτσας".

Ακόμη μια συνάντηση στην Αθήνα πολιτικών στελεχών της Θεσπρωτίας, για την οποία όμως δεν δίνουν καμία πληροφόρηση στην τοπική κοινωνία, τι ακριβώς συζητήθηκε και ποια τα αποτελέσματα της συνάντησης!!
Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες (11/6), οι δύο άνδρες ήτανε πάλι στην Αθήνα όπου συναντήθηκαν με τη Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κα. Αθηνά Καλύβα για το θέμα της χερσαίας ζώνης.

Οφείλουμε να τους συγχαρούμε για την κινητικότητά τους και τα χιλιόμετρα που διανύουν για να πηγαίνουν κάθε τόσο στην Αθήνα για να λύσουν σημαντικά προβλήματα της περιοχής, αλλά καλό θα ήτανε να ενημερώνουν και τους πολίτες τι συζητάνε και ποια τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών. Η πολιτεία έχει προνοήσει και τους παρέχει ειδικούς συνεργάτες για τη στελέχωση των γραφείων Τύπου. Ένα δελτίο Τύπου μπορούν να δημοσιεύσουν! 
Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι πήγανε τόσες φορές στην Αθήνα και δεν καταφέρανε τίποτα...! Ας μας πουν κι εμάς τουλάχιστον...!

Υ.Γ. Παρατηρήσαμε στις φωτογραφίες ότι οι κύριοι φοράνε τα ίδια ρούχα στις δυο διαφορετικές συναντήσεις. Δε νομίζουμε ότι οι δύο άνδρες έκαναν τις συναντήσεις την ίδια ημέρα και απέκρυψαν επί δύο εβδομάδες τη συνάντηση με τον Υπουργό...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου