Χαλαρώνουν οι έλεγχοι - Μόλις 3 παραβάσεις σήμερα σε όλη την Ήπειρο - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Χαλαρώνουν οι έλεγχοι - Μόλις 3 παραβάσεις σήμερα σε όλη την Ήπειρο

Χαλαρώνουν οι έλεγχοι - Μόλις 3 παραβάσεις σήμερα σε όλη την Ήπειρο
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις. 
Ωστόσο, φαίνεται πως το γεγονός ότι μέχρι τώρα υπάρχει καλή εξέλιξη της πανδημίας και  δεδομένου ότι είμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων για την άρση των περιορισμών, έχει ήδη δημιουργήσει μια κάποια χαλαρότητα, τόσο στους πολίτες, όσο και στις αρχές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα βεβαιώθηκαν μόλις 16 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και μόλις 350 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις σε όλη τη χώρα, αριθμοί πολύ μικρότεροι σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Σε όλη την Ήπειρο σήμερα βεβαιώθηκαν μόλις 3 παραβάσεις μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
Τα μπλόκα της αστυνομίας και του λιμεναρχείου στην Ηγουμενίτσα έχουν σχεδόν εκλείψει, παρά το γεγονός ότι παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση κόσμου σε δημόσιους χώρους. 
Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για προφορικές οδηγίες προς τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές, ωστόσο την Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης (αφού έδωσε αρνητικό παράδειγμα με το συνωστισμό έξω από το Μαξίμου) αναμένεται να ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα για την άρση των περιορισμών και το άνοιγμα των καταστημάτων!

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (53.359) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ) σε όλη τη χώρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου