Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η διεξαγωγή Ημέρας Καριέρας του Δ.ΙΕΚ (+ΒΙΝΤΕΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η διεξαγωγή Ημέρας Καριέρας του Δ.ΙΕΚ (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η διεξαγωγή Ημέρας Καριέρας του Δ.ΙΕΚ (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/2 η Ημέρα Καριέρας που διοργανώθηκε από το Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» στην Ηγουμενίτσα. 

Εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την περιοχή της Θεσπρωτίας αλλά και από διάφορα μέρη της χώρας συναντήθηκαν με τους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας με σκοπό τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. 

Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε από επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και του κλάδου εστίασης, οι οποίες εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων: ξενοδοχειακών, διοίκησης στον τουρισμό, μαγείρων, ζαχαροπλαστών, βοηθών βρεφονηπιοκόμων, αισθητικών, ποδολόγων, βοηθών φυσικοθεραπευτών. Επίσης, συμμετείχαν επιχειρήσεις του κλάδου υγείας, ευεξίας και ομορφιάς με ενδιαφέρον για ειδικότητες: φυσικοθεραπείας, νοσηλευτικής, αισθητικής και ποδολογίας. Τέλος, υπήρξε ενδιαφέρον από τον κλάδο της εκπαίδευσης για ειδικότητες: βοηθών βρεφονηπιοκόμων και βοηθών εργοθεραπευτών. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Ηγ/τσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέξανδρος Πάσχος, καθώς και ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας κ. Ηλίας Μπούας. 

Υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης της διοργάνωσης καθώς και Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ήταν η κα Θάλεια Θεοδωρίδη, επικοινωνιολόγος Μ.Α. 

Το Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας ευχαριστεί ιδιαίτερα: 
Τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που συμμετείχαν 
Το Δήμο Ηγουμενίτσας 
Το ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγ/τσας για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου «ΠΑΝΘΕΟΝ» 
Τον κ. Βαγγέλη Χαλμαντζή για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης 
Τους σπουδαστές διαφόρων ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ που συμμετείχαν στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων 
Τους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας στην ειδικότητα «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού» για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση της ημερίδας 
- Μυρτώ Κολιούση 
- Έφη Κοψιδά 
- Χαρά Σκαπέρα 
- Μάριο Τόσκα 

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ART TV)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου