Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια χωρίς τον Μπάμπη Μπάτση - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια χωρίς τον Μπάμπη Μπάτση

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια χωρίς τον Μπάμπη Μπάτση

Είχε σώσει την ζωή δεκάδων γυναικών - Αποτέλεσε ένα σπάνιο και εξαιρετικό υπόδειγμα ανθρώπου και επιστήμονα

Ανήμερα των Φώτων, συμπληρώθηκαν έξι χρόνια αφότου έφυγε από τη ζωή ο διακεκριμένος καθηγητής της Ιατρικής και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, Μπάμπης Μπάτσης, καταγόμενος από τις Πέντε Εκκλησιές Θεσπρωτίας. 
Όπως όλοι θυμόμαστε, άφησε την τελευταία του πνοή -λόγω ανακοπής- μέσα στην Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια, καθώς εκεί έσωσε εκατοντάδες ζωές γυναικών που μπόρεσαν χάρις στα δικά του χέρια να νικήσουν τον καρκίνο. Ο Μπάμπης Μπάτσης αγαπήθηκε όσο ...λίγοι γιατροί στα Γιάννενα από τους απλούς πολίτες και αποτέλεσε ένα σπάνιο και εξαιρετικό υπόδειγμα ανθρώπου και επιστήμονα. Ταυτόχρονα όμως και η αυτοδιοίκηση στην περιοχή, έχασε ένα από τα πλέον άξια στελέχη της, αφού η θητεία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ήταν συνυφασμένη με το ήθος και την προσφορά. 
Ήταν ένας ειλικρινής άνθρωπος που στήριζε στην πράξη όσα ενώνουν τους πολίτες και αγωνιζόταν για να δοθούν λύσεις στα προβλήματά τους. Θα θυμόμαστε για πάντα τον Μπάμπη Μπάτση και θα αποτελεί για κάθε επιστήμονα και κάθε αυτοδιοικητικό άνθρωπο του τόπου μας, ένα παντοτινό σημείο αναφοράς και ένα διαχρονικό παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου