«Γιατί πανηγυρίζετε κύριοι;» - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

«Γιατί πανηγυρίζετε κύριοι;»

«Γιατί πανηγυρίζετε κύριοι;»

Η Αριστερή Παρέμβαση σχολιάζει την ανακοίνωση για το πρόγραμμα επιχορήγησης ανέργων που ανακοίνωσε η περιφερειακή αρχή, με αιχμές τόσο προς τον περιφερειάρχη, όσο και στους «Ορίζοντες Ηπείρου».
«Με στόμφο βγήκε στα ΜΜΕ ο κ Καχριμάνης να πανηγυρίσει για το μέγα επίτευγμα της επιχορήγησης της απασχόλησης. Από κοντά και ο Νο2 της δεξιάς πτέρυγας του περιφερειακού συμβουλίου κ Ριζόπουλος που το θεωρεί δικό του επίτευγμα. Γιατί όμως πανηγυρίζουν οι κύριοι αυτοί;» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.
Αναφέρει ότι πρόκειται για «θέσεις απασχόλησης των ‘500 και εάν ευρώ’ που ισοδυναμούν με ένα καθημερινό συσσίτιο», προσωρινές κ.λπ.
«Ας σταματήσουν λοιπόν τους πανηγυρισμούς γιατί προκαλούν την κοινωνία και ιδιαίτερα τη νεολαία της πατρίδας μας που οι ίδιοι και οι πολιτικές που υπηρετούν την έχουν υπό διωγμό και στα αζήτητα» τονίζει η παράταξη και αμφισβητεί τη ζωτικότητα αυτών των προγραμμάτων.
«Πανηγυρίζουν γιατί τα συμφέροντα που υπηρετούν θα επωφεληθούν από τζάμπα εργασία και μάλιστα υψηλής ειδίκευσης» προσθέτει.
Τέλος, σημειώνει τα αιτήματα όπως μόνιμη, σταθερή εργασία, αξιοπρεπείς αμοιβές, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, προσλήψεις σε Δήμους και Περιφέρειες κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου