Αδειάζει Πιτούλη - Καχριμάνη ο Σπύρος Παππάς για το υποτιθέμενο (;;;) πρόστιμο για την παράνομη χωματερή - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019

Αδειάζει Πιτούλη - Καχριμάνη ο Σπύρος Παππάς για το υποτιθέμενο (;;;) πρόστιμο για την παράνομη χωματερή

Αδειάζει Πιτούλη - Καχριμάνη ο Σπύρος Παππάς για το υποτιθέμενο (;;;) πρόστιμο για την παράνομη χωματερή

Πολύς ντόρος έγινε πρόσφατα στο Δήμο Φιλιατών σχετικά με το θέμα της απόρριψης βιβλίων σε παράνομη χωματερή των Φιλιατών. Το αποτέλεσμα της αποκάλυψης της παράνομης χωματερής κι έπειτα από αυτοψία υπαλλήλων του Τμήματος Περιβάλλοντος της Π.Ε. Θεσπρωτίας ήταν η επιβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ... Αυτό τουλάχιστον επικαλέστηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης στο επίσημο έγγραφό του προς το Υπουργείο Εσωτερικών, κατόπιν σχετικού αιτήματος - ερώτησης του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση. (Επισυνάπτεται...)
Μόνο που στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών (16/12/2019), ο Δήμαρχος Σπύρος Παππάς, αφού ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα, από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Σκεύη, απάντησε ότι δεν έχει έρθει στο Δήμο ΚΑΝΕΝΑ πρόστιμο. Όπως μάλιστα τόνισε δεν μπορεί η Π.Ε. Θεσπρωτίας να επιβάλλει πρόστιμο, παρά μόνον ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κάτι, που όπως επανέλαβε, δεν έχει γίνει.
Με λίγα λόγια κάποιος από τους άρχοντες της αυτοδιοίκησης μας δουλεύουνε ψιλό γαζί. Ο Περιφερειάρχης σε επίσημο έγγραφο προς το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι έχει επιβληθεί πρόστιμο, ενώ ο Δήμαρχος Φιλιατών δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχει επιβληθεί κανένα πρόστιμο.
Κάποιος από τους δύο λέει ψέμματα. Ας το συζητήσουν και ας μας δώσουν μια οριστική και επίσημη απάντηση τελικά για να γνωρίζουνε και οι πολίτες. Άλλωστε, απ' όσο γνωρίζουμε οι σχέσεις του Δημάρχου Φιλιατών με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, είναι άσχημες από την προεκλογική περίοδο και μάλλον δεν έχουν αποκατασταθεί. Με τον Περιφερειάρχη όμως είχαμε την εντύπωση ότι διατηρούσε καλές σχέσεις. Μετά το χθεσινό άδειασμα όμως προς τον Καχριμάνη δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει συμβεί. Νεοδημοκράτες είναι άλλωστε και άβυσσος η ψυχή τους...! Ας συνεννοηθούν όμως για να δώσουν μια επίσημη απάντηση...! Άλλωστε οι δημότες θα πληρώσουν το όποιο πρόστιμο -κι αν- επιβληθεί, οφείλουν επομένως να ξέρουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot